Ni finns ju, på riktigt.

 
 

IMG_3515

 
 

Det är med någon slags skräckblandad förtjusning som jag ibland kikar in på besöks-statistiken för bloggen. Det går ju liksom inte att greppa när jag ligger här hemma i sängen och knappar på min dator.

Men så ibland blir ni verkliga för mig, visar att ni finns på riktigt, inte bara som siffror i ett diagram. Då får jag nästan fjärilar i magen, och tänker på hur lyckligt lottad jag är som har Er.

 

En kommentar, ett mail, någon som kommer fram på stan.

Eller som det här; en julklapp på posten.

Det är så fint så att jag började gråta. Jo, jag är blödig med det är ju SÅ fint. Och helt bisarrt, att någon där ute tänker på mig och väljer att skicka mig en julklapp.

 

Det har hänt en gång innan och jag blev lika chockad och rörd då som nu; då var det en en krya-på-dig-present efter operationen. En superfin och mjuk tröja som jag myst runt i under varje handbaksmälla sedan dess och ett handskrivet vykort som jag läste med darrande hand. (TACK för att du lyser upp mina mörkaste dagar! Jag har försökt få tag på din mailadress för att tacka.)

 
 

Den här gången var det ett helt underbart litet nätt silverarmband med första bokstaven i mitt namn; N.

Ja, inte bara är det min första bokstav på det. Det står ju mitt namn på det, det är ju precis den här typen av smycken som jag älskar. TACK!

 
 

Så jag ville egentligen bara säga; SÅ glad jag är att jag har Er! För att ni finns på riktigt, inte bara i statistiken och för att ni ger er tillkänna på olika sätt. Om ni bara visste hur glad jag blir varje gång mailen plingar till och jag fått en kommentar från någon av Er.

Fina fina Ni, tack för att ni finns!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

14 kommentarer till “Ni finns ju, på riktigt.

 1. Härligt med såna presenter! Och fascinerande att fundera kring vem som läser det man skriver och tittar på det man fotar… Vem är de alla… Som ger glädje, och som man förhoppningsvis får ge lite glädje och inspiration till 🙂

 2. God fortsättning på 2014!
  Javisst finns vi här i våra gömmor. Och härligt att du får bevis på att vi finns.
  Är ju tyvärr en av dessa som sällan kommenterar men jag är inne varje dag och läser. Får skärpa mig och kommentera mer.
  Kram

 3. Din blogg utstrålar så mycket värme, det märks att förnär en fin människa bakom tangenterna. Fin får fint tillbaka. 🙂

 4. Du har blivit något av en favoritblogg för mig o jag är lite små kär i sättet du skriver och uttrycker dig. Det märks att du bär på mycket kreativitet och det måste vara rent sagt för jävligt att gå runt med smärtan du måste hantera.
  Men jag måste också tillägga att du har ett leende som är väldigt fint 🙂
  kram på dig

 5. Om du inte vore den fina människa som du är och om du inte skrev så härliga inlägg så skulle vi läsa din blogg och titta in till dig varje dag. Det är vi som ska tacka för att vi får dela din vardag med dig. Kram och God fortsättning

 6. Jag blir så glad att du tycker om det och att kunna ge lite tillbaka! Det är alldeles för ofta man tänker en vänlig tanke som aldrig når hela vägen fram till handling. God fortsättning!! Kramar

 7. God fortsättning! Håller med tidigare kommentarer. Det är vi läsare som ska tacka för alla de roliga,intressanta inläggen vi får läsa varje dag. Få följa dig i din vardag =) Hoppas du blir bättre snart!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg