En smula låg.

 
 

IMG_3950_edited-1

(Värdens mysigaste tröja HÄR, Skönaste jeansen HÄR.)

 
 

Ni hittar mig hemma i soffan idag med, i pyjamas, under duntäcket med diverse serier rullande på Netflix.

Fortfarande lite sliten, men mest för att jag inte orkar med fler handbaksmällor just nu.

Känner för att gå ner på torget och köpa massor av tulpaner, men just idag tycker jag inte att det är värt det. Jag är trött på allt vad handbaksmällor heter och stannar hellre inne, med min ”vanliga” smärta och tycker att livet är tråkigt.

För hur jag än gör så blir det fel, stannar jag hemma och vilar så lider själen för att jag tycker att livet är så förbannat tråkigt (och jag har ju dessutom svinont ändå), men går jag ut så ökar smärtan och handbaksmällan kommer som ett brev på posten.

 

Nåväl, nu ska jag försöka rycka upp mig lite och fixa lunch.

Vi ses lite senare!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

22 kommentarer till “En smula låg.

  1. Det här är säkert en jättedum fråga och givetvis har du säkert provat allt som går att prova men finns det inga smärtstillande medel så att du slipper den förbaskade baksmällan? Den verkar ju vara något av det värsta jag hört talas om i smärtväg och jag lider verkligen med dig.
    Kram

  2. Hade jag bott närmare hade jag kommit till dig med så väl blommor, fika o sällskap! Skickar dig en stor kram!

  3. Tänk på vilken härligt inspirerande människa du är för oss andra!
    Alltid fantastiskt Vackra bilder, collage, inspiration och härliga ord. (Förstår dock verkligen din frustration med smärtan.)
    Jag önskar verkligen dig mindre smärta, och att du känner dig lite gladare med vetskapen om att du ger oss som läser bloggen glädje.
    Hälsn Hanna H

  4. Det hjelper kanskje lite, men sender en STOR klem til deg, fine du. Kjenner det knyter seg i magen når jeg leser om hvordan du har det. Livet er ikke rettferdig! Håper du får fyllt en fin vase med vakre tulipaner til helgen iallefall.
    Sunniva

  5. Vilken otroligt frustrerande situation. Jag hoppas innerligt att de hittar ett sätt att hjälpa dig på.. för de kan ju på allvar inte tro att du ska leva med den där smärtan år ut och år in?
    Stor varm kram till dig <3

  6. Jag kan givetvis inte sätta mig in i din situation, utan kan bara tänka hur jobbigt du måste ha det med att aldrig vara helt smärtfri. Som tur är verkar du ju ha full av härliga människor omkring dig som stöttar och ställer upp, det kan många gånger få en att hålla humöret upp. Önskar dig allt gott och hoppas det går att hitta något sätt att lindra din smärta. Varma kramar Jenny

  7. Har läst din blogg sedan du blev bandit. Jag gillar den! Önskar att jag kunde trolla din hand frisk. Jag har en fråga om jeansen du bär, hur är de i storleken? Normala eller små? Såååå snygga!!
    Kram på dig ! Karin

    1. De är stora! Man kan gå ner 1-2 storlekar, jag har gått ner två i dessa 🙂
      Snygga och GRYMT sköna med massa stretch 🙂 Kram!

  8. Rackarns smärta! Lider så med dig och önskar att smärtan kunde försvinna sin kos, bums.
    Skickar styrkekramar och hoppas att morgondagen kan få bli bättre

  9. Vackra vän! Det är inget vidare kul i Kalmar så snart beger jag mig tillbaka mot skåne och dricka-thé-snacka-skit-mys med dig 🙂

  10. När man ser hur vacker du är avundas jag dig… sen kraschlandar jag i din smärta. Hur är det möjligt att stå ut?! Att du orkar spegla en annan del av ditt liv – den utan smärtan – gör mig så ödmjuk. Jag hoppas att allt det onda fångar sitt förnuft och ger dig allt det där du förtjänar… att få vara den du är utan handbaksmälla. Stor kram & all min kraft.

  11. Hej!
    Läser din blogg sedan en tid tillbaka och tycker att du är en fantastisk människa fast du lever med din smärta:( dagligen… Forskarna/ duktiga läkare finner det ena och det andra… Kan ingen trolla bort din värk???
    Jag beundrar dig!
    Kram, Magdalena

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg