Bortskämd är bara förnamnet

 
 

IMG_3860

 
 

Det var förresten inte bara lampan som låg i den stora lådan som postmannen släpade in hallen i fredags.

Nej, överst i lådan låg ytterligare en låda med instruktionerna Öppna denna sist 🙂

Så när den värsta chocken över att jag nyss fått den vackraste lampan man kan tänka sig och jag smsat med Emma en stund om hur mycket jag faktiskt skakade (av chock, elller nått, vad vet jag?) och att hon inte var klok så kom jag iallafall på det, det fanns ju en låda till (som om inte lampan vore mer än nog en helt vanlig fredagseftermiddag?).

Nej, tydligen skulle jag skämmas bort ännu mer.

 
IMG_3842
 
 

I lådan låg nämligen de här ljusen som jag sneglat på i en mindre evighet efter att Emma alltid pratat så gott om dem.

Och efter att ha testkört dem i ett par dagar nu så måste jag säga att jag är minst lika såld på dem som hon är. De är verkligen grymt verklighetstrogna och kan inte på långa vägar mäta sig med det batteriljus som jag köpta på Rusta i höstas och kasserade redan första kvällen (vad trodde jag egentligen?). Dessa ser verkligen ut som riktiga ljus. På bilderna är de släckta, och även då ser de grymt verkliga ut.

 

Och det bästa av allt?

Timerfunktionen!

Så himla smidigt att de tänds av sig själv vid samma tid varje dag (om man nu vill det) och urmysigt att komma hem till.

 

Vilken fredagseftermiddag alltså, som julafton och födelsedag på samma gång typ.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

15 kommentarer till “Bortskämd är bara förnamnet

  1. Sephora tror jag den heter, en liten fining som jag märkligt nog lyckats hålla liv i i över 1 år.

 1. Va roligt med ljus med timerfunktion! Vi köpte batteridrivna ljus till mormor för några år sedan (vi och vi mor var det som handlade) och de har tydligen fungerat superbra för henne. Själv tyckte jag att de såg idiotiska ut men var bra för mormor som är gammal och virrig. Ljusen var bland de första batteridrivna som kom dvs de där som hade en ful plastig orange låga som stod och darrade. haha Nåja mormor var glad men jag svor på att aldrig köpa sådana ljus men de som du har lockar ju en del. 🙂
  Kram

   1. 🙂 Sephora är sminkföretaget dessa heter Sophora om vi nu ska vara petiga ;-)…sen hur man uttalar det är en annan femma 😀

 2. Har letat så efter bra batteriljus vet var de är köpta någonstans? Både lampan och ljusen är jättefina. Stor kram till dig. Ha en fin dag!

 3. Åh, vad jag har letat efter sådana ljus! Fick ett av svärmor som är så fint men det hade hon köpt på ett party och de gick inte att få tag på längre. Timer och mer verklighetstroget och svärmor har också testat Rustas men tyckte, precis som du, att de var bedrövliga i jämförelse.
  Så tack för tipset! 🙂
  Kram Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg