Antique Rose

 
 
IMG_4571

 
 

Igår blev skåpet rosa.

En helt underbar jordgubbar-med-mjölk färg.

 

Fler bilder kommer, och skåpet ska äntligen få handtag.

Men jag ville titta in och ge er en förhandstitt.

 

Visst är den rosa nyansen perfekt?

Åh.

 

(Jag köpte min färg HÄR)

 
 

Banditen-post-signature

 
 

24 kommentarer till “Antique Rose

 1. Jättefin färg på ett fint skåp.
  Här har jag målat vår lilla Ns stege till loftsängen i en fin smutsig pastellblå idag. Hon har kommit på att blått är hennes nya favvofärg så imorgon blir den gamla stolen som hon har till sitt skrivbord också blå. 🙂
  Kram Linda

  1. Jag kunde bara måla över 😀
   Men nu var ju mitt skåp redan målat med kalkfärg så det var ju inte blankt likosm, då tror jag att man ska iallafall rugga upp ytan med ett sandpapper.
   Kram!

  1. Hej Louise!
   Lättast är om du mailar dem, eller ringer till butiken. Jag kan tyvärr inte göra så mycket…
   Hoppas det löser sig!

  1. Oj, himla svår fråga. Det jag gillar med sloan är att inget förarbete krävs, någonsin. Kalklitir rekomenderar att man slipar och det där tråkiga, även om jag inte behövde göra det när jag målade mitt skåp eftersom det redan var målat med kalkfärg.
   Men jag gillar finishen på Kalklitir snäppet bättre och det kan ju vara värt lite extra arbete då 🙂

 2. Guuud så snyggt.
  Får genast lite önskan om att pyssla. Och då är jag den mest opyssliga person du lär träffa. Vi har ett gammalt skåp på ovanvåningen i stugan som skulle bli såååå fint med sådan färg. Hmmmmmm ett sommarprojekt kanske….

 3. Hej!
  Underbar färg! Blir själv sugen på att måla lite rosa här hemma.
  Har en annan fråga. Hur länge gäller den grymma rabatten på redbea? Är den kanske redan slut..?
  Tack på förhand!
  Linda

 4. Hej! Hoppas att Redbea ska uppdatera sitt lagerstatus angående Irisligts. Det finns inte en enda inne trots att lagersaldo säger det motsatta! Tråkigt och oärlig marknadsföring!!!

  1. Oj, vad tråkigt att höra.
   Jag skickar vidare din kommentar till Redbea. <3

 5. Hej Julia! Jag är ledsen om vi inte har hunnit med att uppdatera orderstatusen gällande Iris lights. Vi har haft väldigt många order, och alla går heller inte genom och då ”fastnar” produkterna ibland som bokade även om ingen har betalt dem. Därför tar det några dagar innan systemet hänger med. Jag har nu kollat igenom, och meddelat de som låg på tur. Igen beklagar jag om så här bra koder ger lite längre hanteringstid – Om du har frågor igen så får du gärna ringa oss i butiken så hjälper vi dig på studs! (0411-12310)
  Hälsningar
  Helene på Redbea

 6. Åh,vad fint!
  Blir sugen på rosa nu =) tur att jag har en hel del att ändra färg på=)
  Tror att jag ska testa både Sloan och Kalklitir färgerna.
  Vad fint du har i din lägenhet,mysigt!
  Kramar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg