Mjukrosa

 
 

IMG_4453

 
 

Alltså.

Den här färgen gör mig alldeles lycklig.

Jag vill bara fylla på med mer rosa. Kuddar, ljuslyktor också har jag hört ryktas om en helt underbar kruka från TineK´s vårkollektion som jag tror skulle passa som handen i handsken.

 
 

IMG_4461

 
 

IMG_4477

 
 

Och som vanligt så drar det ena projektet med sig typ ytterligare 10.

Nu vill jag klä om sänggaveln och måla tv-bänken i någon annan snygg kalklitirfärg.

Och… Och… Och…

 

Ja, ni fattar. Det rycker i inredningsnerven just nu.

 
 

IMG_4494

 
 

Tur man har någon att dela sitt intresse med, Emma och jag sitter på kvällarna och skickar länkar på facebook-chatten och skriver vad tycker du om det här? Båda helt uppe i våra inredningsprojekt. Också är jag förstås lite avis på henne, som håller på ett inreda ett helt nytt rum till Buse. Att börja från början är ju det bästa.

 
 

IMG_4532

 
 

IMG_4584

 
 

Men alltså, rosa.

Finns det någon färg som väcker fler må-bra känslor än rosa?
Jag tror inte det.

 
 

Färg: Kalklitir //  Taklampa: TineK

Filt i soffan: Reunion Home // Batteriljus på skåpet: EnjoyCandles

Doftljus: AgnesAmelia // Soffa: IKEA

Linnekuddar: Hemma sydda // Bricka på bordet: TineK

Betongskiva soffbord: Betong helt enkelt // Skåp: Arvegods

Urna på skåpet: Ordonnance

 
 

Banditen-post-signature

 
 

21 kommentarer till “Mjukrosa

 1. Åh vilket fint skåp, åh vilken fin färg, åh vad fint det blev!!!!! Åh åh åh! Så härligt! Önskar jag hade något att måla om här med 😉
  Kram kram

 2. Härligt att få inreda 🙂 Jag har hittat en sida som jag tror skulle passa dig http://www.neybers.com , det är en hemsida där man kan inreda egna rum. Som i Sims- fast mycket bättre! Gissa vad jag gör om dagarna..kvällarna.. nätterna.

 3. Det blev ljuvligt fint! Passar dig perfekt. Blev nyfiken på krukan du nämde, blir spännande att se vad de släpper. Kram

 4. Hej, premiär för mig att kommentera 🙂 Måster fråga.. är du nöjd med dina ljus från Enjoy candles?

  1. SUPERNÖJD! Fick ju mina i present och vet ärligt talat inte om jag hade köpt dem själv annars, men nu när jag testat så kommer jag definitivt att köpa på mig fler. Verkligen helt fantastiska! 🙂

 5. Alltså råååååsa är bästa färgen så är det bara.
  Om du vill ha en mysig rosa filt så kan jag berätta att jag hittade en på Hemtex för 400kr som är alldeles mjuk precis som färgen. Finns bild på min blogg.
  Skåpet blev superbra!
  Kram

 6. Åh det är sååååå fint. Går runt här och funderar vad som ska målas rosa. Hade redan börjat ta in lite smådetaljer i rosa i vardagsrummet och nu måste nån möbel få bli rosa oxå.

 7. Hej!
  Superfint skåp och underbar färg. Hur många påsar behövde du använda till skåpet? Skall måla ett serveringsskåp här hemma med Kalklitir har jag tänkt men är lite osäker på mängd. Tror ändå det kanske räcker med en påse.
  Kram

  1. Mindre än halva påsen gick åt, jag blandade upp halva, men har ändå färg kvar i spannen 🙂
   Lyllos dig som har målningen framför dig!
   Lycka till,
   Kram!

 8. Åhhhhhhhh så fin färg! Har flera möbler att måla så nu ska jag bara våga! Bor med tre grabbar, men en är färgblind, en är 18 och en är katt…så dom kanske inte märker den rosa färgen på tvmöbeln 😉

 9. Åååååååååå jag tror jag smäller av en smula så fint det blev. Som en härlig mjukglass!
  Ljuvligt måste jag säga!
  Kram Anna

 10. Så fint det blev med det rosa skåpet! Mjukt och vårigt. Jag köpte en ljuvlig blå linneduk idag men ångrar nästan att jag inte köpte den rosa också då den var på halva priset. Och åh så fint du har det hemma hos dig, verkligen mysigt:)

 11. Harmoni fångad i bild. Så fint. Och vilken begåvning du har av att ändra karaktären på rummet om och om igen. Eller egentligen inte karaktären, det känns alltid mjukt och inbjudande. Fast på olika sätt.

 12. Så himla fint det blev! Jag har för mig att du från början testade att måla med chalk paint på en möbel? Vad är skillnaden mellan den och Kalklitir och vilken är bäst? 🙂

  1. Yes, jag målade ju detta skåpet i den färgen först. 🙂
   Chalk är trögare i konsistensen och jag tyckte att Kalklitir var mer lättarbetad. Dessutom så tyckte jag att resultatet blev mer ojämt (på ett bra sätt) med kalklitir och det var det jag var ute efter 🙂

   1. Haha jahaa, vad det detta skåp!? Guldfiskminne på mig 🙂 tack för ditt svar, ska fundera på vilken färg det blir för min del 🙂 kram!

 13. Åh! 🙂 Beställde denna till min dotters hylla. Ska bli spännande att sätta igång i nästa vecka när det kommer. Har tidigare målat med Lino, det är ju verkligen superkul! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg