Snöstorm och uppladdning för årets höjdpunkt.

 
 

IMG_4642

 
 

Såhär skrotar jag runt här hemma idag, medan snöstormen yr utanför. Matchar skåpet med pyjamasshorts (från Lindex), födelsedagskoftan (som jag ÄLSKAR! Finns här) och Beach House-tofflorna på fötterna (Finns här på 50% med koden rea50, tips tips : ).

 

Fast i ärlighetens namn skrotar jag inte runt så mycket, jag ligger mest med duntäcket uppdraget till hakan, plöjer avsnitt av White Collar och äter räkröra.

 

Försöker vila mig i form inför imorgon, helt enkelt. Då bär det nämligen iväg till Köpenhamn för ett besök på modemässan tillsammans med Jenny. Oroligt uppdaterar jag Skånetrafikens app var femte minut och kan konstatera att det där med att åka tåg på Österlen efter första snöflingan, det är inget man gör helt enkelt! Så jag hoppas att de ska få ordning på det där tills imorgon, så jag kan få kramas med Jenny och längta till hösten bland massa snygga kläder.

 

Äsch, vem försöker jag lura? Jag ska till modemässan, det kan ingen snöstorm i världen sätta stopp för.

Men först; vila, räkröra och White Collar.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

11 kommentarer till “Snöstorm och uppladdning för årets höjdpunkt.

 1. Då är vi två som uppdaterar läget om tågtrafiken:) I värsta fall kommer jag i rallybilen och hämtar upp dig!
  Njut av Matt Bomer så länge:P KRAM

 2. Här softas det med. Är sjuk, inte så jätte men tillräckligt för att behöva skjuta på min behandling som så väl behövde 🙁 Men självklart inget bra att bli ännu sämre.
  Hur är tofflorna i stl. Pendlar lite emellan två och vet därför inte vad som passar mig?
  Kram och ha en fin softdag!

  1. De är aningen små i storlek, dock töjer de ut sig lite efter ett par gångers användning så bli inte rädd om de sitter lite tight när du får hem dem 🙂

 3. Snygg även när du skrotar. Jag önskar att jag också kunde skrota runt hemma men istället så uppdaterar jag Skånefuckingtrafikens app var femte sekund här från jobb, jag hoppas att jag kommer hem.
  Kram

 4. De där koftorna har jag sneglat på var och varannan dag i veeeeckor nu (särskilt ’Sunwarmed’). Så himla fina men kan inte riktigt motivera priset 🙁

 5. Vad kul! Jag skall också till mässan, tar tåget från Göteborg imorgon, TIDIGT……. Hoppas inte snön gör oss allt försenade 🙂
  Vad mysig dig outfit är!
  Har glömt skriva en kommentar i tidigare inlägg om hur fint skåpet blev, jättefint!
  Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg