Härliga vår-onsdag

 
 

IMG_7069

 
 

Det är helt galet vilket väder vi har fått. Igår satt jag på balkongen hela dagen och kom in på eftermiddagen med en explosion av fräknar i ansiktet! Härligt härligt, men farligt farligt. Den ÄR stark, vår solen.

 
 

IMG_7071

 
 

Idag har jag istället lapat D-vitamin hemma hos mamma i trädgården. Jag ska snart ta tåget till Malmö för en middag med en gammal vän och då fick jag passa på att åka hem hit i förmiddags innan mamma började jobba eftersom det är på tok för långt att gå hemifrån mig till tåget med min skrotarm.

 
 

IMG_7072

 
 

Men det gör ju inte så mycket när solen skiner och man kan passa på att leva trädgårdsliv.

 

Hundarna jagar varandra runt, runt och Lyra fångar Abbes svans i munnen när de springer runt gräsmattan tills han gryn så att det ekar mellan husen och hon tvingas släppa.

Då hämtar hon istället en pinne och sticker under nosen på honom som för att säga Vi kan väl vara vänner ändå, jag vet en lek som vi kan leka.

Också hoppar hon förväntansfullt på baktassarna medan Abbe ger henne en tveksam blick och kryper in under mina ben, iallafall för en minut. Sedan är svansdragningen glömd och de påbörjar någon ny lek.

De är verkligen bästa vänner de där två.

Liten och stor, svart och vit.

 
 

IMG_7079

 
 

Ser ni? Till och med rabarbern har tittat upp ur rabatten med sina knubbiga knoppar.

Jag blir alldeles vår-pirrig.

 
 

Nu ska jag hoppa ur mysa-i-trädgården-outfiten och hoppa i något mer lämpligt för att sedan sätta mig på tåget mot god mat, nostalgi och kramar med någon som fattats mig.

Härliga onsdag!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

8 kommentarer till “Härliga vår-onsdag

  1. Lovely, våren är hälsad av oss alla
    hoppas att ditt möte blev kärleksfullt/kram

  2. Så härligt med rabarber. Det riktigt vattnas i munnen på mig när jag tänker på årets första rabarberpaj. Härligt att hundarna leker så bra. Kram Annika

    1. Åh det här är världens tråkigaste svar att ge: Loppisfynd! =/

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg