En "egen" hudvårdsserie

 
 
IMG_7381
 
 

Vet ni vad?

Jag har skaffat mig en hudvårdsserie.

Det är något jag funderat över i ett par år nu, att skaffa mig något som funkar för mig och sluta hoppa runt bland olika märken och krämer som jag ser på tv-reklamen och tror ska göra underverk.

 

Så när jag var och gjorde mina fransar hos Magda på Nowa Hud för ett tag sedan så rekommenderade hon mig den här serien. Jag har ju förstås sneglat på Dermalogica förr, men tyckt att det var för dyrt för att köpa på måfå när jag inte vetat vad som skulle kunna passa mig och så vidare.

Det känns lite dumt att chansa när man nu äntligen skulle ta sig i kragen och skaffa sig en ”riktig” serie liksom.

 
 
IMG_7372
 
 

Men Magda visste såklart precis vad som skulle passa mig och medan jag låg där och fick fina fransar så babblade vi på om detta.

Såklart hade jag glömt namnet på varenda en av produkterna hon rekommenderade när jag sedan kom hem och slog upp datorn. Så himla typiskt mig.

Så jag fick skicka ett skamset sms och be Magda skriva när en inköpslista åt mig och det gjorde hon såklart, världens gulligaste som hon är. Hon tyckte att jag skulle börja med ett startkit för att känna efter om det var något för mig. Men redan efter två veckor med startkitet kunde jag avgöra att det definitivt var något för mig så då klickade jag hem både ansiktsrengöringen och ansiktskrämen i fullsize.

 

Så gick det alltså till när jag fick min ”egna” hudvårdsserie 25 år gammal, och jag känner på mig att vi kommer att hålla ihop i många år.

 
 

Är det någon av er som använder Dermalogica? Varifrån beställer ni?

Jag har läst att det ska gå att beställa billigt på utländska sidor, men är rädd att jag ska få hem fejk-produkter.

Hjälp!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “En "egen" hudvårdsserie

 1. Dermalogica klarade inte min känsliga hud av. Jag använder Maria Åkerberg (Dermanord) och är jättenöjd med alla deras produkter.

 2. lookfantastic.co.uk beställer jag ifrån. Oh himmel vad mycket extra saker de skickar med varje leverans. Sist fick jag en plattång så där bara.
  Jag har använt Dermalogica i tre år nu och är fast.

 3. Hej!
  Ja visst är det roligt och lite lyxigt att ha allt i samma serie. Jag har provat Dermalogica men upplevde precis som kommentaren ovan, att de blev lite för starka på något sätt. Det är säkert inget fel på dem men jag vill gärna ha så rena produkter man kan och kör med Maria Åkerberg sedan många år nu. Jag är fantastiskt nöjd med deras produkter! Detta var väl inte direkt svar på din fråga i och för sig… När det gäller att beställa på nätet tror jag inte att man blir lurad om man beställer från stora seriösa sidor. Lycka till och tack för en fin och skön blogg.
  Louise

 4. Jag är en ständigt återkommande användare av Dermalogica! Fantastiska produkter. Spec.cleansing gel är jätteskön och dryyyg.
  Jag har intensive mouisture som dag och nattkräm året runt. Underbar!
  Kan även tipsa om Daily Microfoliant som skonsam peeling…går att använda flera ggr i veckan. Sen har de sköna serum och ansiktsmasker! Så bra val 🙂 Kram

 5. Hej hej! Använder denna serie sedan många år. Klart du skall köpa från utländsk sida. Priset är såå mycket bättre kan inte jämföras med svenska sidor .
  Beställer från lookfantastic.com och har aldrig fått fel. Daily Microfoliant bara måste du pröva.

 6. Hej! Andvänder Dermalogica + Peter Thomas Roth anti-aging cleansing gel,
  Peter thomas Roth blemish buffing beads ( dryg ). Daily Microfoliant är så bra o skön o dryg att du måste bara prova.Be o få en prov o testa hemma.

 7. Beställ från Skincity.se!!! De är helt otroligt underbara att ha att göra med! Varorna kommer fort (ofta bara nån dag senare), man får alltid med små presenter i varje paket (tex prover på produkter och, inte minst, världens sötaste Kokeshi-dockor) och kundservicen är grym när man har frågor och funderingar. Man kan ju nästan tro att jag har betalt för att säga detta, men så är det inte! Är bara en fantastiskt nöjd stamkund! Har själv beställt där i flera år nu och bara EN gång har det strulat – och då var det leverantörerna som klantat sig. Lycka till med dina nya hudvårdsprodukter!

 8. Jag köper från jerseybeautycompany.co.uk/ Förutom bra priser så får man välja fem prover per leverans och då väljer jag alltid samma produkt som jag köpt stor förpackning av. På så sätt har jag alltid små reseförpackningar att ta med när jag reser! Och till jul får man alltid trevliga presenter i form av olika dermalogica produkter, så som scrub eller solskydd! Är supernöjd!

 9. Hej! Åh vad roligt att du trivs med dem, ☺️. Visst är de underbara, sen finns det så mkt man kan utöka med då huden har olika hudtillstånd. Men du har en bra bas till din redan såååå fina hy. Kram på dig

 10. Jaa… jag är ju ett antal år äldre men har ännu inte hittat ”min” serie… Antagligen för att jag är dålig på att prioritera saker till mig liksom. Inredning är mer befogat för det är till hemmet;-)
  O så har vi ju en tös på nio, så man ser ju alltid till att hon har det hon behöver, o ja ok då lite till;-) Blir liksom så när man bara har en;-)
  Om du hittar en bra utländsk sida hojta till!! Behöver allt ha mig lite produkter:)
  Kram Anna

 11. Jag har använt Dermalogica i flera år nu och det är helt klart det bästa för min medelålderhy. Dyrt men drygt. Värt – för mig – varenda krona. Klarar mig inte utan deras Gentle Soothing Booster. Utan den så får jag torra fläckar i ansiktet direkt. Helt klart det bästa märket.
  Lycka till med Dermalogica – du kommer inte att bli missnöjd. Kram Lotta.
  Jag har beställt från http://www.jerseybeautycompany.co.uk/ flera gånger och det har fungerat bra. Dock får man räkna med en leveranstid på ca 10 dagar. Har den senaste tiden beställt från http://www.hudvardsbutik.se. En svensk sida som levererar dagen efter och med fri frakt.

 12. Hej Nicole,
  Jag köper mina Dermalogica från The Jersey Company, har beställt när jag bott i Sverige och även nu när jag bor i Spanien och har aldrig haft problem med leveransen. Det är betydligt mycket billigare att köpa via deras hemsida. Sen får man även välja vilka tester man vill få medskickade. Nu kommer du ALDRIG kunna vara utan dina ansiktsprodukter igen, vanligt tvål och vatten är nu ett minne blott 😉 Ta hand om dig nu… Hälsningar från Spanien

 13. Kul! Japp, provat och gått vidare, men är lite av en skönhetsvård med blandhy så tycker om att prova lite olika. Skincity!! Världens bästa sida, bra hudvårdsblogg, hudtest, ursnabba leveranser och fantastiskt trevlig personal! Priserna står sig bra i jämförelse med andra svenska sidor men utländska vet jag inte. Enjoy! =)

 14. Jag älskar Dermalogica och har varit nöjd i många år nu. Beställer alltid från http://www.hudvardsbutik.se alltid fri frakt och bra priser på just Dermalogica!!! Supersnabba leveranser dessutom. Ser att många rekommenderat Skincity men hurdvårdsbutik har billigare priser!! Ha en toppendag!

 15. Beställer alltid mina produkter från visageonline, svensk sida! Har aldrig varit något strul och får alltid olika tester medskickat. Använder en rad olika produkter!
  Active moist
  Special cleansing gel
  Skin preb scrub
  Daily microfoliant
  Ultracalming serum concentrate
  Barrier repair
  Intensive moisture
  Multi active toner
  Ultracalming mist
  Sebum mask
  Skin refining mask
  Ögonkräm som jag tappat namnet på men den förbättrar verkligen mörka ringar, är orange i krämen..
  Totalt älskar alla produkter och min hy mår så himla bra!!

 16. En kompis till mig använder det och hon shoppar loss på Taxfree när hon reser, det sparar hon tydligen maaaaaassor av pengar på 🙂

Comments are closed.