Vårkläder!

 
 

Untitled-1

 
 

Fick ni Modestos nyhetsbrev idag?

Jag fick…

Och så fort jag fick syn på rabattkoden (VÅR14) som gav 20% så slängde jag mig på datorn och klickade hem några finingar som jag haft ögonen på ett tag nu. En del av det jag klickade hem finns i kollaget ovan tillsammans med annat fint som mer än gärna hade fått flytta hem till mig. Vad som är på väg hem till mig får ni se så snart det landat här hemma såklart!

 

I kollaget finns iallafall:

Halsband HÄR

Linne HÄR

Blus: HÄR

Byxor: HÄR

Armband: HÄR

Kofta: HÄR

 

Dessa vårkläder alltså. Dör!

 
 

Banditen-post-signature

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Vårkläder!

 1. Skit… jag som inte tänkta att göra av med mer pengar på något så onödigt som kläder ( typ helt tvärtom) kände att jag nu bara måste in och kika på den där apsnygga koftan som du visat här i ditt fina vårcollage. Tack för inspirationen och tipset.
  Mvh Sandra

 2. Vilken storlek beställer du i Zoe byxan om du nu beställt och vet du hur de är i jämförelse med dem i denim som har hängslen? Skulel bli så tacksam för svar 🙂 Kram Sanna

  1. Jag beställde min vanliga jeans-storlek, dvs 2 stl större än på jeans-Zoe efter råd från Jenny som har modesto. 🙂
   Kram!

 3. Hej! En fråga om något helt annat…Hur har färgen hållit på den Malmbyrå du målade med Kalklitir? För vad jag minns så gjorde du inget underarbete alls? Jag hittar inte inlägget :-).
  Tack för en fin blogg!

Comments are closed.