Vår-galen

 
 

IMG_8269

 
 

Vilken vårdag vi haft här nere i söder idag hörrni!

Strålande solsken och helt vindstilla, så den där skinnjackan kunde äntligen invigas.

Jag vet att det är ett himla tjat om vädret här inne nu för tiden, men det kan inte hjälpas. Det här vårvädret gör mig så galet lycklig. Kanske beror det på att vi hade typ 8 soltimmar i januari, för jag kan inte minnas att jag brukar bli såhär lycklig när solen tittar fram i mars. Men det brukar jag kanske, vad vet jag.

Härligt är det iallafall och jag passar på att njuta varenda stund jag kan.

Idag med skinnjacka, plantering av vårblommor till balkongen och middag utomhus.

 

Hur har ni haft det? Har ni också vår?

 
 

Sjal: Style Level // Skinnjacka: Sheinside

Klänning: Sheinside // Väska: Marc by Marc Jacobs

Skor: Gamla Clarks

 
 

Banditen-post-signature

 
 

13 kommentarer till “Vår-galen

 1. Våren kan aldrig tjatas för mycket om i mina ögon för jag älskar vår. Lika mycket som andra tjatar om jul eller höst ( de jag avskyr) så får väl allt därför tjatas 😉
  Snygg outfit – alltid så inspirerande och se dig!

 2. Hej! Först vill jag bara skriva att jag tycker sååå mkt om din blogg. Började följa dig för ca 2 veckor sedan. Alltid lika kul att titta in hit;). Snygga kläder har du också tjejen. Jag har oxå den rosa jackan/kavajen från Noa Noa och bara älskar den. Hur är klänningen du har på dig i stl? Stor? Liten? Lite sugen att köpa likadan. Idag har jag (eftersom jag bor i Halland) shoppat på Gekås. Mest leksaker och påskägg till barnen. Ha en bra vecka! Kram

  1. Åhhh vad avis jag blev nu, vill OCKSÅ ta en tur till Gekås snart 😀
   Klänningen är liten i storlek, tror jag tog L i den 🙂 Ett tips med sheinside är att alltid kolla storlekstabellerna!
   Och du, vad kul att du hittat hit! Välkommen <3
   Kramar!

 3. Wow, så snygg du är människa!! Var kommer glasögonen ifrån? Letat som en galning efter ett par som passar mig, men det är hur svårt som helst. De där ser ut som om de skulle kunna passa även mig. Kram <3

  1. Amen du, vad snäll du är <3
   Sorry, glömde skriva vart de kommer ifrån. Och nu ska jag vara så tråkig så att jag inte vet, men jag TROR Lindex (kan vara H&M med…)
   Kramkram <3

 4. Hej! Strålande sol på västkusten (5 mil norr om Gbg) med! altanhäng, tvätt som fått torka ute och grannar som kommer på spontanbesök….L O V E Önskar dig en jättefin star på nya veckan, 2 veckor kvar sen påsk!

 5. Hej,
  Är sugen på att beställa från Sheinside men undrar bara om det inte tillkommer en massa tull vid beställningen. Många av kläderna är ju både snygga och billiga men man vill ju inte åka på en chock….:) Hälsningar Brita i Kalmar

  1. Tull tillkommer såklart men hur mycket beror på hur mycket du beställer 🙂 Det finns en tabell på tullverkets hemsida där man kan kontrollera hur mycket tull men behöver betala beroende på vad man beställt och för hur mycket. 🙂

 6. Hur är klänningen i storlek? Fanns bara M och L kvar .Har för det mesta S. Tror du M är för stor?

  1. Ganska liten i storlek som de flesta av sheinsides kläder 🙂 Jag har Stl L och är i normala fall en M.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg