Att kunna vinna något helt galet lyxigt från Sleepo och Stjärnbädden

 
 

Untitled-1

 
 

Alltså igår när jag låg uppkrupen i sängen med datorn i knät så höll jag på att sätta teét i halsen och hosta upp det över hela tangentbordet.

Det är nämligen inte något önsketänkande eller någon dagdröm jag har, bilden ovan, man kan faktiskt vinna en säng.

Jo det är sant, en säng. (Eller ett kit från Chhatwal Jonsson värde ca 4000 (!). Gaaaalet!)

 

Men hur mycket jag än älskar Chhatwal så tänkte jag vara snäll mot min kropp här och önska att jag vann sängen om jag vann. Det är liksom inte vilken säng som helst heller, nej man kan vinna en superlyxig kontinentalsäng från Stjärnbädden.

Och det är precis vad jag behöver. Sängen jag har nu är inte alls till för mig, egentligen. Den är på tok för hård eftersom den egentligen var köpt till en man (!) och det är ju viktigt det där, med sömn.

Ni kommer väl ihåg när jag fick veta att för varje sömnlös natt så blir man bara dummare? Panik.

 
 

Så inatt ägnade jag mina vakna timmar åt att försöka räkna ut hur stor säng jag skulle kunna få plats med i min lilla etta, om jag vann. Ja, också bäddade jag sängen i mitt huvud. I Chhatwal såklart, det HÄR närmare bestämt. Jag tänker att vinner man en sån lyxig säng så måste man ju unna sig lyxiga sängkläder. Himla snyggt blev det iallafall, det måste jag säga.

Ja sån är jag; ägnar nätterna åt att bädda en säng i tanken. Lite rubbad.

Förmodligen skulle det hjälpa om jag fick sova lite bättre. Vi kan ju låtsas iallafall 😉

 
 

Den superlyxiga sängen kommer alltså från Sleepo och finns HÄR.

Och vill ni tävla (klart ni vill!) så hittar ni tävlingsinlägget HÄR.

 
 

Ja, jisses alltså -den här tävlingen är ta mig tusan bättre än en dagdröm.

 
 

Banditen-post-signature

1 kommentar till “Att kunna vinna något helt galet lyxigt från Sleepo och Stjärnbädden

  1. Wow hittade hit av en slump, läste bloggen o historien om din arm och den o du rörde mig verkligen. Livet o hälsan är inte rättvist o något man inte bör ta för givet, något jag också fått ta del av o lärt mig i mitt liv. Kan dock inte förstå hur de känns med kronisk smärta och när ens livssituation o framtid förändras så. Men när man läser din blogg lyser en sån härlig känsla igenom, med glädje kärlek mening o inspiration! Förstår att de går upp o ner men vilken styrka du måste ha! Jag kommer lätt fortsätta följa dig o din blogg 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg