Världens bästa portalkonferens del 1

 
 

IMG_8700

 
 

Sådär, nu har jag då äntligen lyckats ta mig igenom alla bilder och välja ut guldkornen. Definitivt sist på bollen bland alla bloggerskorna är jag iallafall.

Lördagen började på Partyland med Emma, hon hade redan på förhand förberett mig på att hon skulle bära 33 ballonger genom Malmö och att det kanske var någon som jag skulle kunna tänkas vilja föreviga med min kamera. Och det var det ju såklart, tyvärr blev det inte riktigt en så rolig syn som jag hade hoppats på eftersom personalen insisterade på att stoppa ballongerna i påsar trots att vi inte skulle så långt. Men ändå, denna lilla människa som håller på att lyfta från marken med två påsar var och en större än henne själv, helt klart värt att ta upp kameran för.

 
 

IMG_8711

 
 

Vi styrde alltså sedan kosan mot Johan P där konferensen skulle äga rum. Fnittriga och förväntansfulla som tonårsflickor började vi göra i ordning rummet för de andras ankomst. Eller ja, Emma var ganska hård med att jag skulle vila min hand och inte fick tjuvkika i goodiebagsen så jag fick mest sitta på en stol och sippa på en ischai. Inte helt fel det heller förstås.

 
 

IMG_8724

 
 

Vad jag hade på mig såg ni ju i det andra inlägget, men här kommer en bild till. Älskar när klänningar har rynk-effekt på magen, det förvillar bort efter-lunch-magen på ett finfint sätt.

 
 

IMG_8771

 
 

Sedan kom de då äntligen, efter att Emma och jag suttit uppflugna på varsin barstol i vad som kändes som en evighet och väntat.

Världens bästa blogg-gäng!

 
 

IMG_8778

 
 

Innan vi satte igång med dagens första aktivitet som var en föreläsning av Emma om bloggande så var vi tvungna att röja bordet från ovan nämnda goodiebags, fortfarande utan att tjuvkika… Marika var nyfiken, som synes på bilden ovan. Och alltid på lika strålande humör, härliga kvinna!

 
 

IMG_8793

 
 

IMG_8797

 
 

Maten var MAGISK!

Jag är inget fan av lax, inte alls faktiskt. Men den här! Herregud, vattnas i munnen bara jag tänker på den nu.

10 mitellor av 10 från banditen 😉

 
 

IMG_8808

 
 

Sedan var det dags för nästa aktivitet, en kurs i att öppna ostron.

Vilken grej! Inget för enarmade såklart, men jag hade desto roligare med att spana in när de andra kämpade.

 
 

IMG_8814

 
 

IMG_8821

 
 

IMG_8827

 
 

IMG_8832

 
 

När alla hade fått testa på att både öppna och äta ostron så var det alltså dags att gå in i vårt egna lilla rum igen och där väntade världens överraskning.

 
 

IMG_8877

 
 

Ett eget liveband!

Fattar ni hur grymt? Liveband och skumpa liksom.

Lyssna gärna på deras nya låt HÄR om ni är nyfikna, sååå duktiga killar och tjej.

Jag lyckades ju med konststycket att lägga upp en musikvideo utan ljud på instagram. Det blir tydligen så när man har telefonen på ljudlös!? Jag skulle nog också behöva mig en kurs i instagram av Nino känner jag…

 
 

IMG_8898

 
 

Sedan rundade vi av dagen för att gå till våra hotell och ladda om för kvällen och det får vi ta i ett annat inlägg. Men vilken dag alltså!

 
 

Tänk att jag aldrig skulle få uppleva det här eller få chansen att träffa de här fantastiska människorna om det inte vore för bloggen. Som jag älskar bloggen för det!

 
 

Klänning: Modesto // Skor: Gamla från Stylesnob // Halsband: Gammalt H&M

 
 

Banditen-post-signature

 
 

7 kommentarer till “Världens bästa portalkonferens del 1

  1. Vilken härlig dag!!!
    Hoppas du har hämtat dig efter handbaksmällan nu… för du… i morgon är det fredag igen och då får man fira helg med tulpaner och bubbel så då får handbaksmällor ha flugit sin kos. Tycker jag iallafall!!!
    Kramar!!!

  2. Ser ut som ni hade en himla trevlig konferens.. ja menar med liveband. Har aldrig varit med om det :)) Krya på din hand och ha den bästa helgen

  3. Hej Bandit! Jag gillar dig och din blogg och tycker du verkar vara en superfin tjej men… Jag bara måste kommentera ditt bildval i detta inlägg. I välmening – Det kanske inte var så snällt att lägga upp bilden på Glamourpsykologen då hon är så mycket sötare än vad just den bilden vill
    påskina! Kram Linda

    1. KLART hon är mycket sötaste och snyggare både verkligheten och på många andra bilder (det kommer mera såklart… 🙂 ) Men just på den här bilden så gör hon ju en grimas som jag tyckte var rolig för att hon sitter och klurar på de där med Instagram och Nino hejar på..
      Gina OK:ade faktiskt bilden igår efter att hon skrivit kommentaren ovan då jag frågade om hon ville att jag skulle ta bort den. Men nu har vi bestämt oss för att ta bort den i alla fall. 🙂
      Ha en fin kväll,
      Kram!

  4. Fina Bandit 🙂 Tack för ditt svar & hoppas ni har en supermysig kväll! Kram Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg