Kidnappningsfredag

 
 

IMG_1298

 
 

Igår när jag skulle lägga in bilderna från konferensen i datorn så protesterade den och sa att den var full. Och det var kanske inte så konstigt insåg jag när jag började gå igenom arkivet, ojojoj så mycket bilder som hamnat där men aldrig kommit längre än just bara in i datorn.

Och då fastande jag med det, gick igenom gamla bilder och mindes saker som jag nästan glömt. Som att jag hade ett skrivbord i lägenheten så sent som i november, innan det rosa skåpet flyttade in.

Jag gillade att ha skrivbordet här, dels för att sitta och blogga vid de dagar kroppen tillät (vilket inte var så himla ofta vill jag minnas) men också för att jag kunde stapla snygga boxar och piffa där. Men så behövdes ju förvaringen och skåpet fick komma in, men det är inte utan att jag saknar det där gamla skrivbordet lite. Men kanske framförallt piff-ytan.

 

Hur som helst. Idag är det fredag, jag har så gott som repat mig från handbaksmällan och idag ska vi fira Sederbladskans födelsedag (som var för ett par veckor sedan) med en liten kidnappning. Nåja, hon vet ju om att vi tänker kidnappa henne, så så värst dramatiskt lär det väl inte bli. Men eftersom att dagens schema är hemligt än så länge så måste jag tyvärr hålla er på halster lite angående det där. Men jag lovar utförlig beskrivning sen och den som är nyfiken kan ju hänga med via Instagram för iphonen hänger med såklart.

 

Också har jag förberett del två från konferensen. Men det tänker jag hålla på tills imorgon, in case of Handbaksmälla. Japp, så taskig är jag.

 

Ha nu världens bästa fredag fina ni!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

5 kommentarer till “Kidnappningsfredag

  1. Jag har tidigare kommenterat att jag ser likheter i dina och mina förutsättningar… Även om orsakerna inte är desamma, måste jag också hushålla med resurserna, prioritera och planera för att minska antalet baksmällor och deras kraft. Ibland funkar det, ibland skiter det sig trots tappra försök. Nu vill jag bara igen skriva och påminna dig om vilken klippa du är som via dina ord, helt utan att du känner mig, ändå inspirerar och peppar mig! Det gör det lättare för mig att veta att kag inte är ensam 🙂 så tack! Och ha en riktigt bra dag!

  2. Åh hoppas ni får en toppen dag och att din baksmälla inte blir allt för besvärlig mot dig denna gång!

  3. Hoppas du mår bättre snart. Var inne på fru sederblads blogg och fick syn på lilla dig i ett par VÄLDIGT fina byxor, skulle du kunna berätta vart du köpt dem… Ta hand om. Stor kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg