Besök och piff

 
 

IMG_9482

 
 

Har ni haft en fin måndag?

Det har jag haft. Lillebror är hemma i Sverige på påsk-visit och då kan det inte bli annat bra. Speciellt inte om han tar en paus från renoveringsarbetet (jo, han köpte en lägenhet som han har renoverat, här i Sverige fast han bor i Norge..) och kommer med lunch.

 
 

IMG_9458

 
 

En lunch som sedan övergår till en timme på soffan medan jag ligger i sängen och frågar ut honom om renoveringen. Oj så kul det skulle vara, att få blåsa ut en lägenhet totalt och börja på nytt. Eller iallafall få måla en vägg eller två, efter ett par år i den här hyresrätten där man inte får göra någonting så är jag inte så petig. Att få måla en vägg skulle räcka.

 
 

 IMG_9464

 
 

Här hemma får jag istället nöja mig med att ändra på piffet. Just nu på Tine K brickan så brinner ett Voluspa ljus som luktar piggelin från AgnesAmelia (finns här), riktigt vår-fräscht och det har sällskap av hitte-på-ljusen från Enjoy (finns här) och de små lyktorna från Tine K (finns här) som jag inte kan få nog av. Ranunklerna som överlevt från inför-konferens-buketten står numera i en söt Tine K vas (finns här).

 

En helt perfekt måndag med andra ord, även om regnet piskar mot rutan och vindarna sliter i vindskyddet på balkongen.

 
 

T-shirt: Sheinside

Jeans: Circle Of Trust/Modesto

Armband: Kyssjohanna

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Besök och piff

  1. Så roligt att träffa lillebroren! Själv träffade jag äntligen min storebror i söndags, så efterlängtat. Åh så fint du har på din bricka, såg så vårigt och härligt ut:)

Comments are closed.