Mille Notti-bäddad säng

 
 

 IMG_9013

 
 

Och på tal om att piffa hemmet.. Sängen behövde piffas lite efter den där mega-handbaksmällan som satt i typ hela förra veckan då jag inte lämnade sängen mer än jag absolut var tvungen. Ni vet när man tagit den där första duschen, då kan man liksom inte tänka på annat än att få en renbäddad säng att krypa ner i och återhämta sig från det sista.

 
 

IMG_9035

 
 

Så då passade det ju bra att Sleepo hade stoppat ner lyxigt säng-piff i form av Mille Notti sängkläder i goodiebagen vi fick på konferensen.

 

Jag vet inte om jag har nämnt det förut, men jag har någon sjuk dragning till sängkläder och renbäddade sängar.

Det har jag alltid haft. Jag minns så väl hur högtidligt det var för mig när man fick välja vilket bäddset mamma skulle renbädda med när man var liten, kände man för det rosa med dansande paret Kajsa och Kalle Anka, eller kanske det färgglada med cirkusdjur och artister. Också sparade jag veckopengen jag fick hos pappa i flera månader för att ha råd att köpa ett lyxigt bäddset med Nalle Phu på Åhléns. Det hade kornblå botten och vit kant upptill som var prytt med ett Phu-huvud i plysch.

 

Så ja, man kan väl lugnt säga att min fäbless för sängkläder går way back.

 
 

IMG_9008

 
 

Men efter att ha sovit i de mjuka jersey sängkläderna ett par nätter så måste jag verkligen ge Mille Notti högsta betyg. Och ja, jag är kräsen.

Så himla mjuka och lyxiga. Dessutom är jag svag för detaljer som knapparna och de vita kantbanden. (De finns HÄR)

 

Förr var det Nalle Phu huvuden som fick mig på fall, nu är det komfort och enkel design som får mitt hjärta att slå lite extra. Tur att man får ändra sig.

 
 

IMG_9119

 
 

I goodiebagen fanns också ett Voluspa som jag placerat på sängbordet, från AgnesAmelia såklart och det är gulliga Elin som valt ut ljus som hon tyckte skulle passa var och en av oss avslöjade Emma på konferensen.

 

Och jag älskar min doft. Vaniljig men ändå frisk. Mmmm!

 
 

IMG_9038

 
 

IMG_9081

 
 

Sänglampan har fått flytta på sig lite. Istället står det nu en hel hög med hitte-på-ljus från Enjoy på nattduksbordet. I goodiebagen gömde sig nämligen ytterligare två av mina favoritljus från Inreda.com. Så de har fått göra mina gamla sällskap och tillsammans har de bildat en härlig grupp som får lysa upp mörka kvällar och nätter.

 

Men tänk så mycket nya sängkläder kan göra för ett rum. Jag älskar att förändra med textilier.

 
 

Bäddset: Mille Notti/ Sleepo

Doftljus: Voluspa/ AgnesAmelia

Hitte-på-ljus: Enjoy Candles / Inreda.com

Sänghimmel: Ellos

Pläd: Mille Notti/ Sleepo

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Mille Notti-bäddad säng

 1. Så fint det blev, passade ju perfekt till ditt nya blåa! Och de ser riktigt sköna ut dessutom.
  En liten fråga..Är såå nära att beställa Duck egg blue men det är så svårt att avgöra nyansen. På vissa bilder ser den helt ljusblå ut, på andra nästan turkos/ljusgrön och på vissa något däremellan.. Skulle du säga att den är ljust blå eller har den lite dragning åt grönt? Jätteglad för svar.. Kram!

  1. Jag tror att det beror på om den är vaxad eller inte. Plus ljuset i rummet där möbeln står placerad. På skåpet som stod i en mörkare del av rummet såg såg grönare ut än på lampfoten jag har i fönstret, där ser den mer ljusblå ut.
   Men visst har den ju ett lite grönt i sig… Ankägg liksom 🙂
   Usch, nu gjorde jag dig säkert bara mer förvirrad! Men färg är ju så himla svårt att beskriva..
   Kramkram och hoppas du hittar rätt nyans!

  2. Har du tittat på kalklitirs nya nyanser förresten? Om du letar efter en mer blå så ser sky just ljusblå ut på bild. Har dock inte sett den irl.

   1. Nä det var ett jättebra svar, jag vill gärna att den ska ha liiite grönt i sig men den får inte bli för gullig. Funderar på att ta en provburk med ngn grå för att skita ner den lite 🙂 Tack för svaret!!

  1. Ja, den lilla sängkompisen har utnämnt den där pläden till hans egen och vägrar lämna den. 🙂
   Kramkram!

 2. Hej,
  Har smygit mig in här ett tag och beundrat utan att ge mig till känna, men som fd bloggare så vet jag ju så väl hur roligt det är att få veta lite om de som läser om en själv också. Så istället för att bara sitta här och sucka och njuta av dina fina bilder så tänkte jag idag också sända en hälsning.
  Så du vackra enarmade bandit, här kommer en hälsning från en helt vanlig snart 39-årig 3 barnsmor från Finland, som gärna förtränger hur gammal hon är, samtidigt som hon trivs förträffligt med just den ålder hon har. Lite yr, lite sprallig, allt som oftast försjunken i egna tankar, går in i projekt med sådan intensitet att hon glömmer bort vem och var hon är, är i grund och botten en hönsmamma som tycker att alla borde tas hand om och skämmas bort, samtidigt som jag gärna puschar på min nära och kära. Drömmar ska jagas, inte bara väntas på.
  Så med dessa rader önskar jag dig fina banditen en underbar dag.
  Kramar Nilla

 3. Ja, då har du fått mig att vilja inreda med blått! En färg jag trodde aldrig skulle komma in här;) Jag undrar lite över din säng…är den en hög kontinentalsäng med sängkappa på? Ser så ut… Köpte en kontinentalsäng för ett par veckor sedan och den är svart, vilket inte passar helt. Skulle vilja ha en sängkappa men hittar inte en som räcker ner till golvet. Hoppas du har hittat en och kan tipsa mig:) kram

  1. Ojoj Tina. Nu avslöjade du mig. Min ”sängkappa” som syns på bilderna är ett hemmabygge i väntan på en riktig. Eller ja, hemmabygge är kanske att ta i, då det är en högst provisorisk lösning. Ett lakan som jag stoppat in mellan bäddmadrass och madrass om vi ska vara petiga… Haha 🙂
   MEN jag har hittat en sängkappa här; http://www.sleepo.se/mille-notti-napoli-vit-sangkappa.html
   som jag tror kommer att kunna funka för den finns i olika längder, har bara glömt bort att mäta. Tack för påminnelsen, det där lakanet är allt annat än snyggt irl 😀
   kramkram!

 4. Du ger så mycke insperation i din blogg. Visar så underbart fina saker. Börjar bli dyrt att läsa här. Haha… Gick in och kolla på sängkläder från Mille Notti. Tog inte samma, men ett
  annat med mönster. Och de där hitte-på-ljusen är ju helt underbara…

 5. Wow, vilken goodiebag. Jag älskar goodiebagd med den ni fick måste ju vara århundradets bästa alltså!!!! Men det är ni ju också värda alla favoriter samlade på ett ställe. Kram Annika

 6. SJUKT snygg säng du fått till 🙂 jag köpte nya sängar idag så fick verkligen inspiration av dig nu hi hi
  Ny post ute….en butik för kreativa kuddnarkomaner .)
  Jag önskar en riktigt GLAD PÅSK
  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Comments are closed.