Käftsmäll & reality-check-deluxe.

 
 

 AT2B48231

 
 

Fina, fina ni.
Det var inte meningen att göra er oroliga på något vis.

Jag har inte haft mer ont än vanligt, men det räcker mer än väl det med.

 

Det har bara varit tomt. Igen.

Jag har testat nya piller igen som inte hjälpte. Och även fast jag lovade Dr. D dyrt och heligt att inte hoppas för mycket så gjorde jag det ändå.

Det är ett skott i mörkret! Det finns inga studier som visar att det hjälper, men vi testar, sa hon.

Och jag höll med, klart vi testar!

Och klart jag hoppades, fast jag lovade att inte göra det.

Så när tiden för de nya pillerna började rinna ut och det gick upp för mig att det nog inte skulle hjälpa så kom den igen. Den berömda käftsmällen som knockade mig totalt och skakade min värld. Igen. Jag skulle inte få lindring av den här vidriga smärtan som följer mig varje sekund denna gången heller.

 

Det. Här. Är. Mitt. Liv. Nu. Tills någon kommer på något bättre.

Och den tanken är bara outhärdligt och alldeles för tung för att greppa. Därför försöker jag låta bli att tänka på det, i vanliga fall. Men ibland kommer det ju liksom ikapp med sin fulla kraft och träffar mig i ryggen, som nu.

 

 
Så jag loggade ut. Stängde av. Orkade inte.

 

Men nu vet ni, det var inte min mening att skrämma någon.

Och jag är snart tillbaka. Jag ska bara komma upp på fötter igen.

Vi ses snart!

<3

 
 

Banditen-post-signature

 
 

57 kommentarer till “Käftsmäll & reality-check-deluxe.

 1. Fina du, det är helt förståeligt. är nog bättre att logga ut än att pressa på. Appropå Apotekarns trädgård så rekommenderas Peter Englanders böcker, han är ännu bättre i bokform än på tv. Hoppas det lättar lite. Kram

 2. Fy så dumt livet är, jag önskar man kunde hitta ett botemedel nu med detsamma för dig! Ta hand om dig! Hoppas du kan få vila i en stol i solen!

 3. Men fina du… det är väl klart att man hoppas och blir ledsen om det inte fungerar. Fullt förståeligt. Ta emot någon av alla de händer som räcks ut för att hjälpa dig på fötter igen. Upp kommer man ju så småningom, även om det är med skrapsår på både knän och armbågar.
  Var rädd om dig nu så ser jag fram emot ditt nästa inlägg när du är redo.
  Kramar!!!!!

 4. Fina, fina Du!
  Jag önskar så innerligt att du ska få bli av med den nedrans värken, du förtjänar så obeskrivligt mycket bättre!!!!
  En liten tanke som slog mig, jag vet ju inte exakt vad som orsakar all din smärta men om jag inte missminner mig läste jag tidigare något om bland annat nervskada efter fallet?! Min mamma blev nämligen hjälpt efter drygt tio år med extrem smärta, där det tillslut visade sig vara whiplash som låg till grund.. (Nu vet jag ju att det inte är whiplash du har). Men hon fick tillslut botox i nacke och huvud som hjälpt henne så obeskrivligt mycket! Botox är ju någon form av nervgift eller så som ”bedövar” nerverna… Tänkte om det kan vara något som kan hjälpa dig?! Vet inte om det ens är möjligt i ditt fall, eller om ni redan tagit upp alternativen men det kanske kan vara något att nämna för läkaren?! Mamma fick hjälp via smärtkliniken i Stockholm efter MÅNGA år hos olika läkare, sjukgymnaster osv osv.
  Sänder många styrkande kramar!

  1. Du har delvis rätt, nervskadan uppstod inte från fallet från hästen men en nerv som skadades vid operationen och det är den skadan som orsakar min smärta. Tyvärr är inte botox ett alternativ för min skada, vet att många har haft stor hjälp av detta och en av mina läkare sysslar mycket med detta. Tack för att du tänkte på mig och tog dig tid <3

 5. Jag har allt tittat in här och hållit tummarna för att det inte hänt något. Blir så berörd av vad du skriver, det är inte klokt att du ska behöva ha så ont! Måtte de komma på något som kan lindra det. Hejja dig, du kämpar på bra! Och din blogg skänker så mycket glädje och inspiration. Önskar så att du skulle få må bättre!
  Skickar dig styrka och kramar

 6. Håll ut! Det är ett helsike med mediciner 🙁 Vet precis hur det är när man hoppas så in i bänken mycket på att det ska hjälpa. Jag har också hört mycket bra om botox vid smärta som annars är omöjlig att medicinera. En stjärna till dig på himlen ovanför ditt hus, håll ut! <3

 7. Usch, stackare. Jag lever själv med smärtor 24 tim per dygn så jag vet vilket helsike det kan vara. Hjälper inte morfinplåster, vissa blir väldigt hjälpt av det. Likaså Lyrica som är effektfull på nervsmärtor. Citodon är det enda som hjälper för mig. Hoppas du kan få en varaktig hjälp snart, förså här kan du inte ha det. Du starka fina tjej, vad du får kämpa!
  Kram

  1. Testat både morfin, lyrica och Citodon i tidigt skede, ingenting av detta hjälpte heller. Därav är vi nu ute på tunn is och testar sånt som inte är beprövat som jag skriver i inlägget. Tack ändå för förslagen och för dina heja-rop <3
   Kram,kram!

 8. Skit att tabletterna inte kunde lindrat din smärta!
  Härligt att ha dig tillbaka!
  Kramar

 9. Finaste du! Vi behöver alla logga ut ibland och det är helt ok. Du och din blogg ger så mkt inspo och mkt mer, så oroa dig inte vi finns kvar oavsett. Jag hoppas att du blir bättre snart och att din smärta hittar en väg ur din kropp. Styrkekramar till dig

 10. Inte utan man undrat vad som hänt……Tänkt på dig…..ha den paus du behöver..finns kvar …kramar Lena i Färjestaden

 11. Fina fina Bandit, jag lider verkligen med dig.
  Logga ut ett tag du och försök ladda om, vi finns här och
  väntar på dig tills du mår bättre.
  Ta hand om dig !
  Kram Pia

 12. Fina du!! Vad jag lider med dig. Vi finns här när du har tid och ork. Det viktiga är att du mår bra. Tänk om vi kunde sprida ut din smärta på oss alla, så skulle det inte kännas så mycket för var och en. Styrkekramar Annika

 13. Finaste finaste Banditen!
  Om man bara kunde göra något för att du inte ska behöva ha så ont..
  Du har din hejarklack här och vi finns här nu och vi finns här när du är på fötterna igen.
  Varma kramar och krya på dig

 14. Fina fina Banditen!
  Det där med önskandet, och sedan käftsmället är nånting obeskrivligt frustrerande. Var just där för ett tag sen. Det tar på krafterna. Men det att man hoppas varje gång och har nånting att se framemot är ändå det som håller en vid livet. Och de som står en nära.
  Och det viktiga(ste) är naturligtvis den härliga sommaren som kommer med allt det materiella som man kan tänka sig:) För mig har det alltid varit ett ganska bra plaster. Kramar.

 15. Du lever med så oändligt mkt mer smärta än mig, och jag önskar jag kunde ge dig något mirakelpiller ❤️ Hoppas verkligen ni hittar något som hjälper dig snart!!!

 16. http://www.zhinengqigong.eu Med all kärlek menat, inga konstigheter, inget newageflum- bara mjuka rörelser som kanske hjälper att hantera smärtan. Så många som fått lindring genom detta. Kram och tack för ditt fina bloggrum, alltid lika härligt att titta in i. (Och jag har personligen ingen koppling till zhineng qigong, dvs jag är inte ute efter att göra reklam, bara ett personligt tips!)

 17. Ååhhh… Jag är ledsen att också detta var en nitlott. Man önskar så att det fanns nått man kunde göra för att underlätta för dig. Tänka att kunna få ta all din smärta för en dag, eller två, det är vi nog många som skulle göra utan att blinka för din skull. Jag hejjar på dig! Du är så stark. kram

 18. Fy, tänk om…..tänk om det kunde finnas något som kunde hjälpa ändå.Så att du kunde få slippa smärtorna. Styrkekramar till dig

 19. Hej fina fina du! Jag har inte skrivit till dig tidigare, även om jag följt dig ett tag, hittade hit via Emma! Enkla anledningen till att jag inte skrivit tidigare är att jag kännt att jag inte vetat vad jag skall/skulle skriva, har Dock hela tiden velat skriva o vetat att jag kommer att skriva. Finner inte ord för det jag vill skriva. Förstår att du inte vill att man ”skall tycka synd om dig”, men åh vad jag lider med dig. Jag känner inte dig, har aldrig träffat dig, men, precis som med Emma, känns det på ngt sätt som att man nästan gör det, det är så konstigt det här med att läsa bloggar! Du verkar så genuint, otroligt snäll o det gör det hela ännu jä ligare. Visst, ingen förtjänar ett sådant helvete, men ännu ännu mindre ngn som du. Önskar av hela hela mitt hjärta att det fanns något jag kunde göra för dig. Har pratat med min syster, som är läkare (som nog visste vem Emmas man är!!) om ngn mirakel kur som kunde hjälpa dig, men hur dum får man va, precis som om du o alla runt omkring dig inte gjort allt som står i din/er makt. Många många varma kramar från Lisa S i H-viken

 20. Så otroligt orättvist att en ung och fantastiskt vacker tjej som dig ska behöva ha sådana smärtor. Kan knappt föreställa mig hur för jävligt det måste kännas. Stor kram!

 21. Tänker på dig! Hoppas livet överraskar dig snart med något fantastiskt! Kram

 22. Hej Nicole!
  Hoppas du mår okej och att inte handen bråkar för mycket .
  Har läst bloggen så länge så att det känns som om vi känner varandra fast vi aldrig har träffats.
  Du finns i alla fall i mina tankar och jag hoppas du börjar må bättre snart…
  Stor kram från Hanna på Hammarö

 23. Kjære fine du! Ta den tiden du trenger for å finne inspirasjon igjen. Vi venter trofast til du er tilbake!:) Har ingen problemer med å skjønne hvor maktesløs og oppgitt du kan bli over situasjonen din. Tenker på deg.
  STOOOOR KLEM <3

 24. Det är så svårt att förstå hur det är att ha smärta dygnet runt. Jag önskar verkligen att dom kunde hjälpa dig så du slipper det. En jättedum fråga…men om det är nerven det gör så förbaskat ont i…kan man inte liksom kapa nerven? Eller förlorar du funktionen i handen då? Jag har ju ingen aning om hur sånt där fungerar. Och jag förstår att läkarna nog har försökt/tänkt på allt som går. Krya på handen!

 25. Ville bara säga att jag tycker du verkar vara en fantastiskt stark människa som trots din smärta lever ditt liv till fullo. Du följer dina drömmar, så gott det går och det är det inte många sjuka i dagens samhälle som gör. Jag har följt dig nu ett år och tycker så mycket om det du skriver och hur du skriver. Önskar att du fick må bättre. Kram min vän.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg