När man fått nog och är tillbaka

 
 

IMG_9740

 
 

Heeej vänner!

Det var längesedan. Alldeles för längesedan. Tack för alla fina kommentarer, mail och heja-rop som jag möttes av när jag loggade in igen, ni är väldens bästa. Och jag ska svara på alla, så fort jag någonsin kan.

 
 

IMG_9748

 
 

Och det är därför jag är tillbaks, för att ni är världens bästa och jag saknade er.

För egentligen skulle jag kunna ta paus ett tag till, den där tomhetens som liksom suger hål i magen på mig är fortfarande kvar och orden vill liksom inte komma ut riktigt fast jag stirrar på handen som vilar på tangentbordet med min strängaste blick.

 

Men jag känner att det minsann får vara nog nu, nu är jag trött på att deppa och vill hitta tillbaka till mitt glada jag igen. Så därför tänkte jag mata det där tomma hålet i magen med sånt som gör mig glad; bloggande, mjukglass, scones och vackra saker.

Då borde det ju försvinna. Jo, jag tror det.

 
 

IMG_9766

 
 

Ha världens bästa tisdags sålänge, världens bästa ni.

 
 

Tröja: 6Ks // Jeans: Gamla från Mango

Armband: Kyssjohanna

 

Banditen-post-signature

 
 

22 kommentarer till “När man fått nog och är tillbaka

 1. Kul att du är tillbaka!! Hoppas du kan fylla igen det där hålet med saker som får dig att må bra 🙂 Kram

 2. Vackra kvinna!
  Knepig balans det där, för om det känns för mörkt så vill/orkar man inte tänka på ”fluff”, men å andra sidan kan det behövas fluff och lite omvärld för att lysa upp det där mörkret. Hoppas scones och bloggen och vänner/familj kan få dig på rätt köl igen!
  Fint att du är tillbaka!

 3. Härligt att du är tillbaka. Men så ledsamt att höra att du har det så tungt. Ord blir så futtiga då, men jag hoppas att du hittar tillbaka till glädjen med hjälp av mjukglass, fluff och kärlek från de dina. Kram

 4. Vad kul att du är tillbaka. Men det låter inte roligt det med tomheten! Så tråkigt att det ska vara så. Hoppas att du finner tillbaka till glädjen. Kärlek, god mat och fina saker ska du ägna dig mycket åt. Kram Annika

 5. Välkommen tillbaka! Har verkligen saknad dina inspirerande inlägg 🙂 Skickar lite goda energier att fylla det där tomrummet med! Kram

 6. Beundrar verkligen dig för det du går igenom,gör att en annan får perspektiv på sina egna problem..vackra saker kan göra underverk!!kramar och tack för en fin blogg

 7. Välkommen tillbaka! Vad roligt o se dig. Du har varit saknad. Men ta det lugnt,
  vi finns här. Stor kram <3

 8. Åh så kul o se ett inlägg från dig, du har varit saknad! Skickar en kram och hoppas att du snart finner tillbaka till ditt glada jag. Stor kram!

 9. För vad det kan vara värt så ser du pigg & fräsch ut! Hoppas du snart är tillbaka till ditt glada dig igen 🙂

 10. Så fin du är! Du är saknad! Men självklart kan jag tänka mig att det känns extra tungt mellan varven. Det låter dock som finfina saker du tänkt förgylla vardagen med!
  Styrkekram

 11. Skönt att du fått orken att logga in igen , kan vara bra att få uppiggande ord som stöttar och ge lite glädje i allt det jobbiga. Styrke kramar

 12. Hurra du är tillbaka! Du är saknad men det vet du ju redan! När du letar vackra saker säg till om du hittar schyssta fönsterblomlådor i trä. Jag är på jakt efter sånna

 13. Åh glass är alltid bra om man känner sig ledsen eller deppig (eller glad för den delen med), speciellt om den äts tillsammans med vänner eller familj 🙂

 14. Välkommen tillbaka …..har saknat dig ….massor med kramar……Lena i Färjestaden

 15. Å du fina…jag hoppas så innerligt att de ska hitta något som kan hjälpa dig att inte ha den smärtan! Du måste få känna livet som det är, utan din smärta;)
  Skrev nog någon gång tidigare här hos dig att mannen jag lever med också dras med ibland olidlig smärta dagligen och ibland stundligen. I hans fall finns det dock hopp i form av en operation i hjärnan. Det som vi bara väntar på nu stavas köööööööööööö……har väntat i 1 år nu och kön verkar inte röra sig. Så är ofta den svenska sjukvården, bra på många sätt men oändlig för den som väntar.
  Många varma kramar
  Adela

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg