Regnsöndag

 
 

IMG_0779

 
 

Om det går var årets typ soligaste dag så är det nog den gråaste idag.

Jag låg länge under täcket och lyssnade på vattnet som skvätte runt däcken på bilarna som körde förbi ute på gatan innan jag kravlade mig ur sängen imorse.

Abbe måste också ha hört det, för han låg kvar längre än vanligt och vägrade lyssna när jag stod och kallade i hallen med kopplet i handen.

 

Men det är helt okej med regn idag, då får rödbrända axlar vila och jag kanske till och med lyckas beta av något på to do-listan. Som att plocka undan vinterkängorna från skohyllan och göra plats för sommarskorna som nu ligger i en hög på hallgolvet. Eller kanske till och med ta tag i den där garderoben, där det är allt annat än ordning, och göra plats för sommarkläder som tillbringat de senaste månaderna i en låda under sängen.

Fast mest ska jag nog ta det lugnt, imorgon har jag ett par viktiga saker att klara av och då duger det inte att vara handbakis och sängliggande. Så garderoben får nog vänta, och det är ju ingen som tar det ifrån mig.

 

Det blir nog en bra söndag det här,

det finns ju faktiskt få saker som är mysigare än att höra regnet mot rutan och ha tända ljus mitt på blanka dagen.

Hoppas att er dag blir lika fin, oavsett väder.

 

Och just det, innan jag glömmer igen:

Vi har en vinnare i Beach House-tävlingen. Grattis Marie E!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

1 kommentar till “Regnsöndag

  1. Vi hade en solig söndag vi, men vi har ju haft både kallt och mulet medan ni har haft värsta sommarvädret. Hoppas ni har bättre väder idag. Kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg