En dagens i spegeln

 
 

IMG_1138

 
 

Ibland är det inte det lättaste att få till en dagens.

Då får spegeln duga, men den är inte heller så lätt att jobba med alltid. Men det beror förmodligen mest på motivet… Det vore synd att skylla allt på spegeln.

 

Men idag hade jag iallafall på mig en långklänning i urhärligt material (ni vet sånt som inte blir skrynkligt alls, toppen!) som jag köpte på Åhléns tidigt i våras, typ i mars och som har fått ligga kvar i sin påse i väntan på varmare dagar. Och idag trodde jag att det var dags, men tji fick jag för det var minsann snorkallt att skutta runt i långklänning idag. Tur iallafall att jag haffade en liten jacka det sista jag gjorde innan jag gick ut genom dörren imorse.

 
 

IMG_1136

 
 

Och den uppmärksamme (som också hängt med på instagram förra veckan) ser att jag invigt mina nya smycken från Puss. Det vackra stela armbandet med evighetssymbolen finns HÄR och ringen som kanske syns dåligt på bilden, ser ut som tre smala ringar men de sitter alltså ihop, finns HÄR.

Armbandet med knuten har ni sett förr, det kommer från Nantucket och finns HÄR.

 
 

Banditen-post-signature

11 kommentarer till “En dagens i spegeln

 1. Ja, jag kämpar också med dom där spegel-selfiesarna. Man önskar ju att man kunde vara lika duktig som en viss fru… Men det kommer kanske med en hel del övning

 2. Men va? Var det för kallt? Jag har skruttat runt i långklänning hela dagen idag och tyckte det var jätteskönt.
  Snygg klänning du har!
  Kram

  1. Ja, här var det molnigt och regnskurar igår. Inte alls varmt. Bättre idag 🙂

 3. Fin klänning! Trivs du med håret? Det blev kanon fint! Vill bara dubbelkolla med dig om du har fått ett mail från mig gällande en ny webbutik? Jag har skickat många mail till olika personer med olika innehåll och ingen har svarat. Jag misstänker det är något galet med min dator eller så vill kanske ingen svara mig;). Ha en bra dag! Här har de lovat som och 23 grader, men än så länge har vi inte fått se solen än. Kram Gabriela

  1. Trivs superbra i håret 🙂 och numera har jag även vant mig vid att mötas av ett par ögonbryn i spegeln på morgonen 😉 haha!
   Åh ja, jag har fått ditt mail. Men inte hunnit svara än, det kommer. Jag lovar <3
   Kram!

 4. Hoppas värmen kommer tillbaka snart. Vi hade varmt igår men idag är det regn och lite kyligare igen. Snygg klänning och smycken och vacker kvinna!! Kram Annika

  1. Det står i texten 🙂 Den kommer från Åhléns tidigare i våras, finns säkert kvar än 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg