Hemmablind och nytt i sminkväskan

 
 
IMG_2623
 
 

Alltså, v i l k e n daaaag! Igen.

Ni som hängt med på instagram vet redan att vid lunch-tid kom Amanda och hämtade upp mig och vi styrde kosan mot stranden, i hopp om att lyckas göra en repris av förra tisdagen som var så där urhärlig. Och ja, man får nog säga att vi lyckades, även om det blåste lite mer idag så var det verkligen hur härligt som helst där nere. Tänk att man bor såhär, med kritvita sandstränder fem minuter bort. Det är lätt att bli hemmablind, det är verkligen det.

 

Nu har jag iallafall precis landat i soffan efter en dusch och tänkte titta in lite snabbt till er innan jag letar fram något att äta ur kylen.

 
 
IMG_2607
 
 

Också tänkte jag tipsa om ett nytt Svenskt sminkmärke, YAG minerals.

Jag brukar vanligtvis köra Bare Minerals, men när jag såg denna nyhet i Nordljus nyhetsbrev och dessutom upptäckte att det kostade en bråkdel av priset så tänkte jag att det kunde vara värt att testa. Har än så länge bara hunnit testa läppglanset eftersom paketet väntade på mig i brevlådan när jag kom hem idag. Men som sagt, priset var betydligt trevligare än Bare Minerals och färgerna ser superfina ut. (finns HÄR)

 
 

Nog om smink, nu: mot kylen.

 

Ha en fin kväll!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

1 kommentar till “Hemmablind och nytt i sminkväskan

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg