Solsken

 
 

IMG_2793

 
 

Hur är vädret hos er?

Här har det varit grått och regnigt den sista tiden, därför var solen extra välkommen när den kikade fram nu i eftermiddag.

För även om vindarna fortfarande är kyliga som på en molnig dag så är det ändå härligt med ljuset. Inte sant?

 
 

IMG_2794

 
 

Jag har passat på att hänga på balkongen, flyttat runt på lite växter och suttit i solstolen och lyssnat på värvet-intervjuer.

Handbaksmällan har släppt nu och jag har varit så stilla så möjligt för att hålla smärtan på min vanliga nivå.

Dessutom har jag en grej inplanerad imorgon och då kan jag ju inte riskera att vara handbakis, minsann.

 
 

IMG_2814

 
 

Har jag visat mitt fikonträd förresten? Det är lite skabbigt på bladen och ojämt sådär, men jag tycker om det ändå. Speciellt med tanke på att det kostade 99 pix när jag fyndade det på torget för någon vecka sedan. Det kallar jag ett fynd!

Tänkte att det kanske skulle växt till sig och bli vackert med lite kärlek och solsken. Och än verkar det trivas här på min balkong faktiskt, precis som jag.

 
 

Och förresten, ni som undrat över den där massage/rengöringsborsten för ansiktet som jag fick av en gullig läsare: Nu finns den att köpa via hennes blogg till ett kanonpris, men bara idag också. Bloggen finns HÄR.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

5 kommentarer till “Solsken

  1. Hej vännen! Du har fått en sommarutmaning hos mig!
    Kram på dig och jag ser fram emot om du gör den, så man får veta lite mer om
    dina sommarplaner! =)

  2. Förstår att både du och fikusen trivs på din balkong. Här är vädret mulet idag, men det är lovat bättre väder i slutet på veckan. Kram Annika

  3. Så härligt att ha en balkong och få plantera en massa fina blomster på:) Jag tittade faktiskt på en chokladblomma idag i blomsterhandeln och tänkte på dig:) Det blev inget köp men däremot en rosa ros.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg