Att fortfarande ha lite sommar kvar. & askblont hår

 
 

IMG_4707

 
 

Även om jag är klar med sommaren och det blåser lite kyliga höstvindar så verkar inte sommaren vara redo att kasta in handduken helt riktigt ännu. Tyvärr, skulle jag säga. Jag kan nämligen knappt vänta tills jag får kasta mig in i höstmodets värld med fullkraft.

 
 

IMG_4720

 
 

Men som sagt, sommaren dröjer sig kvar ändå, även om det är med betydligt lägre temperaturer och höst i vindarna numera så får väl de där tjocka stickade ylleplaggen vänta lite, lite till. Men det är okej, för man vet att den tiden kommer. Och när den gör det så kommer det bli hur mysigt som helst.

Så tills dess passar jag på att lufta sommarplaggen, för även om höstmodet är det snyggaste och mysigaste så ska man ju inte sticka under stol med hur skönt det är att bara kunna slänga på sig en klänning på morgonen.

 
 

IMG_4722

 
 

På den sista bilden ser ni min nya hårfärg lite grann, svårt att fånga på bild i solskenet. Men Böddi färgade i alla fall in en fejkad utväxt på mig, det är tydligen så det ska vara nu. Och jag måste säga att jag gillar det, han lyckades verkligen få till en perfekt övergång från ”utväxten” till det blonda.

Men så är han ju också världens bästa.

  Jag ä l s k a d e mitt ljusa Icy Milkshake-hår, men det får bli min sommarfärg tror jag visst.

I höst är det askblond som gäller och vi har redan bestämt att nästa gång mörkar vi ner det ytterligare ett steg. Yay!

Så himla kul med en ny färg att möta hösten i.

 

Men nu vänner ska jag ta och leta fram något ur garderoben som passar för en lite kyligare sensommarkväll, det vankas nämligen kräftskiva hemma hos mamma. Kanske blir det jeans för första gången på jag-vet-inte-hur-länge?

 
 

Klänning: Sheinside // Tröja: Gammal från Lindex // Armband: Gammalt Hipanema

Skor: Converse // Solglasögon: Modesto

 
 

Banditen-post-signature

3 kommentarer till “Att fortfarande ha lite sommar kvar. & askblont hår

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg