Finbesök

 
 

IMG_4812

 
 

Jag har finbesök idag, minsann.

Emma, Buse och Tant & Tooka är i Ystad och vi ska äta kottbollar (köttbullar) och gå på djurpark.

Men nu ligger Buse och jag uppkrupna i sängen med en påse Bjärechips emellan oss och pratar om att hans mamma nog blir lite blöt nu när hon är och fotograferar en bebis och regnet slår mot rutan här hemma.

 
 

IMG_4815

 
 

Så snart åker vi mot onnien (ponnyn) på djurparken och kottbollarna, men först någon timme till i sängen med världens finaste besök.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

6 kommentarer till “Finbesök

  1. Hej Banditen, jag läser din blogg flera gånger i veckan och slås ofta av att du har ett sånt krigarhjärta men inte bara det. Att ha ont som du har och ständigt behöva planera och ligga steget före för att du vet att smärtan kommer efter en aktivitet/utflykt/rolighet men ändå ha modet att göra det tycker jag är fantastiskt. Jag har kronisk smärta i övre delen av magen och fick min diagnos för 3 år sedan. Vissa dagar är jag vissen men långt ifrån alla. Då när jag är det brukar jag tänka på dig och att vi är många som har det ont men kan inspirera andra. Tack för det! Hanna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg