Det är insidan som räknas.

 
 

IMG_4937

 
 

Nu har jag snurrat till det totalt, jag hade helt glömt bort att jag lovade att visa hur min nya plånbok såg ut invändigt efter att jag fått frågan i kommentarerna till inlägget om den. FÖRLÅT!

Grejen var att jag tänkte att jag nog behövde någon som höll i kameran så att jag kunde öppna plånboken därför glömdes det bort.

 
 

IMG_4933

 
 

Men eftersom jag fick lite smått panik i morse när jag kom på att jag hade glömt bort det så testade jag själv.

Och med lite hårnålar, en rad svordomar och lite envishet så gick det minsann att fotografera en plånbok invändigt helt själv fast man bara har en arm att tillgå med. Ja, där ser man.

 

Så såhär ser den alltså ut invändigt, om någon fortfarande undrar.

Och plånboken finns att klicka hem HÄR.

Förlåt igen för att jag glömde bort det!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

14 kommentarer till “Det är insidan som räknas.

 1. Pillade på den där skönheten förra veckan och en liten väska från Malene Birger när jag var på Modesto. Blev inget av dom, men när jag ser din här så ångrar jag mig… väldigt mycket.
  Ha en fortsatt fin dag

 2. Så fin! Fann en liknande innan jag såg din så jag hann tyvärr köpa min från Ulrika men jag gillar din lite bättre men men..,

 3. Du är ju bara underbar! Snygg, smart och inspirerande på så många sätt OCH vilken kärlek du visar oss som läser din blogg. Tusen tack för att du bloggar och visar upp din goda smak…. både utsida och insida.
  Kram Pernilla

 4. Nej nej nej.. jag älskar din blogg men oavsett om plåmboken är skitsnygg…så är den ju väldigt dyr för de flesta människor. Jo jag vill ha den..men med många barn i hushållet blir den lite väl dyr… snälla..ge tips o info om saker som vi vanliga kan ha råd med. Blir tråkigt om du också ska falla för den superdyra trenden liksom. Alltså..de som har familj o vanlig lön..de köper knappast en plånbok för den summan. Är ju bra om det finns något att stoppa i den..kan man tycka. Blir lite ledsen faktiskt. När man älskar o följer en blogg med äkta innehåll..o den sen mer o mer går över till saker ingen vanlig familj klarar av..ja då hoppar man av. Vi fattar att ni kan hålla den standarden pga er blogg..men vi andra är ju inte där…än. Ameeen..vilken vanlig trebarnsmor köper en plånbok för tusen spänn???? Nej.. Synd att du också hamnade där…i det där lyxträsket. Trodde inte det om dig. Tack för mig.

  1. Hej Vicky!
   Oj så tråkigt att läsa att du känner så. Jag har ju inga barn, utan bara mig själv och då väljer jag att lägga mina pengar på vackra saker, både dyra och billiga. Jag har tex valt att bo lite billigare för att ha råd att unna mig dessa saker som faktiskt ger glädje i vardagen för mig. Dessutom har jag snälla föräldrar som ofta hjälper till ekonomiskt.
   Jag förstår absolut att alla inte har råd med en plånbok för 1000 kronor, men man måste ju inte köpa samma saker som mig.
   Men jag brukar räkna pris per användningstillfälle, då brukar det vara värt att lägga lite mer pengar på saker som plånbok, väska etc. OM man nu har möjligheten. Det handlar absolut inte om att jag hamnat i något lyxträsk, jag tycker bara om att unna mig saker när jag kan. Och förhoppningsvis har jag också turen att någon gång i framtiden också få barn trots att mitt liv ser ut som det gör och då förstår jag såklart att mina prioriteringar kommer att vara annorlunda.
   Men tills dess kommer jag att fortsätta unna mig saker, dyrt som billigt och jag hoppas att du ska finna glädje i bloggen ändå <3

 5. Blir också irriterad över frasen: ” Det är bara att KLICKA hem den HÄR” Meeeen hallå..!!! Ja jag kanske verkar anti men kom igen.. Vart är verkligheten?? Vi andra som inte driver en blogg…hur ska vi finansiera ett sådant köp?? Men liksom..vilken ”vanlig” mamma eller annan person köper en plånbok för tusen spänn? Nej där gick du över gränsen..faktiskt. Är inte bara att klicka hem. Skillnad vore om det handlade om en lampa eller annat till hemmet…men en plånbok??? Nej då ’r min gräns nådd.. Jag visar INTE min plånbok för Kreti o Pleti..därför behöver den inte heller kosta mer än…max 399:-…som min gjorde..o den är lika snygg som din. Tyvärr Banditen. Du föll för det som andra bloggare står för.

  1. Vicky! Vem är en vanlig person? Jag är nog det för jag har ingen blogg;-) och jag kan mycket väl köpa en plånbok för 1000SEK. Den kostar 1000 inte 10 000 och en tusenlapp är faktiskt inte så mycket pengar för ”vanligt folk” att den summan avskräcker ett köp av ngt du använder varje dag under en längre tid! Du visar inte din plånbok för kreti och pleti? Jo det tror jag nog att du gör eller gömmer du den när du är i en affär, på en retsaurang etc. och betalar? Det är nog den pryl du visar mest! Och om du kan tänka dig att betala mer för ngt du ”visar upp” som en lampa i ditt hem men inte för en plånbok då undrar jag vem som är ytlig och borde fundera över ”vart verkligheten är” som du uttrycker det? Vissa inklusive mig själv köper ngt för att det är snyggt, fint, vackert, bekvämt, praktiskt etc. och för att det fyller ett behov och att man blir glad av att ha det – inte för att visa andra att man har det…

  2. Hej Vicky,
   Till att börja med så kan jag säga att alla som bloggar tjänar inte samma pengar på det.
   Ja visst handlar Nicole & co. många dyra och fina saker men det betyder inte att du behöver göra det, du kan få inspiration från det. Jag försöker se det som inspiration och en utmaning att hitta ngt som är minst lika snyggt och bra fast till en billigare peng.
   Frasen ’det är bara att klicka hem den här’ ja den kan nog tänkas vara i reklamsyfte.
   Det finns andra bra bloggar att läsa om man tycker det är jobbigt med ”märkesbloggar” (mitt ord och inget illa menat Nicole!) för det finns lika många inriktningar på bloggar som det finns människor. På min bloggportal (byemschen.se) finns inga ”märkesbloggare” men däremot finns det bloggare som inriktar sig på eko, att överleva som ensamstående förälder, helt vanlig familj med två barn och sen ja då men jag är lite galen över lag så där hittar du allt möjligt från dyrare saker (köpte faktiskt en MK-plånbok för nästan 1000kr i våras) till att nästan alla mina kläder kommer från Ellos.
   Låt inte Nicoles blogg irritera dig, se den för vad den är – en blogg skriven av en person som är i en helt annan livssituation än vad du och jag är. Läs hennes blogg om du vill men häng inte upp dig på vad hon handlar eller leta upp en annan blogg som du trivs bättre på.
   Mvh
   Emschen

 6. Fina Bandit! Du är ju helt underbar med ditt fixande för att visa en utlovad bild. Jag vet inte om jag hade klarat det där, särskilt inte med bara en hand.
  Hoppas du får en härlig dag!

 7. Hej, plånboken var fin både utanpå och inuti! Priset kan ju provocera en del, men alla väljer på vad man vill satsa/ prioritera i livet. Till er som inte har råd…ett tips är att önska i present!
  Mvh. Tuula

 8. Fin plånbok. Uch fint att du unnar dig saker. Jag gläds med dig. Det fint att kunna njuta av något så simpelt som ting när man lever i en tuff vardag. Fortsätt unna dig! Missunnsamhet från okända är synnerligen oklädsamt. Kramar

 9. Vilken fin plånbok, härligt att komma ihåg hur det var att vara singel och kunna unna sig precis det man ville ( och hade råd med). Sen ändrar sig livet och man får rätta sig efter det också och förhoppningsvis vara nöjd med sitt liv och situation. Nu när barnen är utflugna och vi är 40+ så börjar vi kunna tänka på oss själva igen utan dåligt samvete:-)
  Önskar dig en fin dag. Kram Marit

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg