Ny soffa inhandlad.

 
 

IMG_4902

 
 

Det blev en tur till det stora varuhuset igår för inköp av ny soffa.

Efter typ en miljon problem (inget släp ledigt och ena delen till min soffa tog slut bokstavligt talat framför ögonen på mig när en familj precis höll på att lasta över den i sin vagn när jag kom till lagerhyllan) så kom vi iallafall hem med halva soffan sent igår och idag hade snälla mamma och Hans åkt hela vägen till Helsingborg för resten, lycka!

 
 

  IMG_4915

 
 

Men jag är på tok för handbakis för att orka fotografera den på plats här hemma idag, så ni får allt hålla er ett tag till.

Dessutom ska det lite annat nytt piff på plats (köpte tex vita linnegardiner igår också som jag tänkte tvätta så de blir sådär härligt skrynkliga innan jag hänger upp) också funderar jag på om det ändå inte räknas som höst nu? Jag bestämde mig redan i våras för att när hösten kom så skulle det rosa skåpet bli grått, så vi får se när orken infinner sig för detta.

Dessutom förde soffbytet med sig lite andra problem, som att soffbordet är en smula stort till den nya soffan (så typiskt, älskar mitt stora betongbord) och att mattan blivit väldigt solblekt på sina ställen (ni vet den den inte-så-snygga-färgen som grått kan få när det solbleks? Ja, den. Gah!)

 

Men som sagt, nu får det vara såhär tills orken infinner sig. På onsdags ska jag göra en superspännande sak, så tills dess är det husarrest och vila som gäller. Och efter det räknar jag med ett par dagars handbaksmälla innan jag är på benen igen.

Men sen, sen ska det piffas. Så jag har tänkt att ägna husarresten inför onsdag till att söka inspiration och vackra saker på nätet.

 
 

IMG_4923

 
 

Igår hade jag iallafall på mig höstens Zoe, ni vet byxmodellen från Circle of trust som jag ä l s k a r? Dessa är sådär snyggt vaxiga utan att för den skull vara blanka, tummen upp för detta. Finns här.

Tröjan är en supergammal från Åhléns som hängt med sedan jag gick på gymnasiet, den har en foundation fläck på bröstet som inte går bort men jag bara vägrar slänga den för innan jag hittat en värdig ersättare till den. Nu skymmer ju dessutom mitellan fläcken, utom när jag är på bild, så då funkar den ju utmärkt ett tag till tänker jag.

 
 

Nu mina vänner ska jag släpa mig upp ur sängen för att tända ett och annat doftljus här och starta tvn.

Ha en mysig kväll, så hörs vi igen imorgon!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

11 kommentarer till “Ny soffa inhandlad.

 1. Har du testat med Vanish eller galltvål på fläcken? Jag har en speciell tvål
  som finns bara och köpa här i en butik som tar bort alla svåra fläckar.
  Det går säkert att lösa om du skulle vilja ha en sån tvål. Ha en mysig kväll! Kram nina

 2. Så härligt med ny soffa! Ser också fram att få piffa lite hemma! Hoppas handbaksmällan snart bättrar på sig! Kram

 3. Så jädra fräscht och snyggt det var med det rosa nagellacket och conversen! Hoppas soffan blir perfekt och ser framemot det spännande 🙂

 4. Iiih, jag har väntat hela helgen på soffan! 😉 Och så kommer foton… och allt jag ser är du! Hur jädra vacker du ÄR mänscha! Hoppas du får genomgå lindrigare handis och att du ändå kan njuta lite av livet! ❤️

 5. Så snygga byxor! Vill klicka hem dem men är så osäker på storlek.. Är de normala i storlek? Vilken strl har du? Tack och kram ;))

 6. Så snygga byxor! Är så sugen på att klicka hem dem, men osäker på storlek! Är de normala i strl? Va har du? kram ;))

  1. Denna modellen är stora i storlek, jag brukar gå ner en till två storlekar i dem 🙂 Så i dessa har jag 26.
   Kram!

 7. Jag letar soffa till vårt kontor/spelrum men det är banne mig inte lätt. Jag vägrar betala 4-5000 kr för en tvåsitssoffa som ska stå i rummet där barnen ska få titta på film och mysa, så länge barnen är små så ska det vara en billig soffa. Fast någonstans har samhället fått ett = mellan billig och ful. Hur svårt kan det vara att göra en soffa i vitt eller grått eller svart och inte bajsbrunt? Jag blir så trött!
  Kivik är en snygg och skön soffa, bra andrahandsvärde också märker jag på Blocket. 🙂
  Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg