Höstmat

 
 

IMG_6244

 
 

Ikväll blev det riktigt höstig mat här hemma.

Vad passar bättre än soppa en dag när vinden viner och regnet hänger i luften?

Keldas färdiga, inte värt att spendera massa tid i köket och trigga igång smärtan mer än nödvändigt.

Även om det är kul ibland, såklart. Att lägga lite tid och energi på att laga något gott.

Det är faktiskt en av de sakerna som jag verkligen saknar med mitt ”gamla” liv. Att ha orken att spendera tid i köket, baka och laga mat.

 
 

Nåja, idag blev det höstmat ur tetrapak och det var inte dumt det heller.

 
 

Banditen-post-signature

8 kommentarer till “Höstmat

  1. Oj, nästan identisk middag för mig ikväll..Keldas färdiga tomatsoppa, med lite creme fraiche o så två knäckisar med ost o så lite frukt. Färdig mat är inte alltid det godaste men denna är mer än ok 😉

  2. Åhh, det där är min absoluta favoritsoppa (färdigköpt). Går snabbt att värma, är god att äta och perfekt att ha i kylskåpet när man inte orkar laga mat och är sugen på något riktigt varmt och gott. Till och med barnen gillar den (speciellt om det smyger sig ner lite pasta i soppan).
    Ha en härlig höstdag!
    Kram

  3. Jag är ju halvfabrikatens okrönta drottning, så jag tycker det där såg ut som en riktigt smashing middag jag 😉

  4. Alltså Findus färdiga tomatsoppa, man tillsätter vatten och mjölk bara, är mkt godare än den tomatsoppan som jag gör så säger iaf familjen.
    Ett tips för att få en soppa lite mer mättande är att man kan tillsätta lite Risoni. Jättegott!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg