En eftermiddag på den vackraste av platser

 
 

IMG_6094

 
 

Jag har ju glömt att visa er bilderna från förra helgens utflykt till äppelodlingen.

Det var verkligen en helt underbar dag för just en utflykt. Den sista riktigt varma höstdagen verkar det som, dagen efter byttes vädret ut mot den där härliga höga höstluften som jag väntat så länge på.

 
 

IMG_6113

 
 

Men i lördags var det alltså riktigt varmt, iallafall där solen sken och det var vindstilla, underbart. I skuggan var det lite kyligare.

 
 

IMG_6206

 
 

Abbe var förstås också med och ägnade första timmen åt att försöka komma upp i vagnen och var lagom nöjd när han väl fick hjälp upp. Han gör verkligen skäl för ordet lathund.

 
 

IMG_6136

 
 

Också fikade vi förstås, typ det viktigaste. Åsa hade köpt med karlspadersnurror med socker och jag hade med en burk kolasnittar med dumle i som jag bakat tidigare i vecka, försvinnande goda kan jag meddela.

 
 

IMG_6138

 
 

IMG_6153

 
 

Som sagt, han var fasligt nöjd när han väl fick ta plats i korgen. Det kanske syns?

 
 

IMG_6185

 
 

Också plockade vi äpplen, förstås. Det var ju ändå det vi kom dit för. Även om fika i gröngräset också stod högt på listan.

 
 

IMG_6227

 
 

IMG_6237

 
 

Så himla glad jag är att mamma och jag av en ren slump hittade det där självplockningsstället för tre år sedan. Där är verkligen hur vackert som helst och en eftermiddag där är som balsam för själen.

 
 

Jeans: Modesto // Kofta: Sheinside // Skor: Ldir

 
 

Banditen-post-signature

 
 

13 kommentarer till “En eftermiddag på den vackraste av platser

 1. Abbe är bara för söt… 🙂 Och underbara bilder, särskilt den sista, så fint ljus!

 2. Vilket underbart inlägg av dig, sitter här med ett leende och känner att din ”lathund” ser så go ut och med dina bilder delar du med dig av en härlig stund i äppellunden. Kram från Ninni.

 3. Otroligt fina bilder! Hur får du till det där ljuset på dina bilder, tänker först och främst på den med korgen och den sista bilden? Blir det så i kameran eller är det något filter i tex. photoshop?

  1. Jag redigerar alla mina bilder i PS elements. 🙂 Bilderna du frågar om är ju tagna mot solen och därav effekten, alltså är kameran också inställd på att ta att klarar motljuset när jag tog just dessa två!

 4. Åh! Abbe på utflykt.. Ser fantastiskt härligt ut, speciellt idag när det blåser och regnar hos mig.
  Hoppas du får en härlig helg, Stina

 5. Ljuvliga bilder! Kolasnittar med Dumle i. Mums! Hackar du Dumle och blandar i smeten eller trycker du ner bitar när du rullat ut den eller hur bär du dig åt?
  Kram

  1. Hackad dumle i smeten också riktigt tjocka snittar så att de blir sega och goda, mums! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg