Årets bästa köp, enligt Abbe.

 
 

IMG_5426

 
 

Årets bästa köp enligt Abbe?

Soffa med schäslong, och det där långhåriga fårskinnet.

 
 

IMG_5436

 
 

Jag vet inte om jag är beredd att hålla med? Den där schäslongen har jag ju inte haft så värst mycket nytta av som ni ser. Inte fårskinnet heller för den delen, men det är ju iallafall fasligt snyggt att titta på och om jag har tur så lämnar han en liten hörna för mig att borra ner tårna i. Jag tror att ytterligare ett sådan får hamna på önskelistan till jul, han verkar inte allt för sugen för att dela med sig av det.

 
 

IMG_5450

 
 

Men där hittar ni alltså oss idag efter en helg som tagit på krafterna för min hand, Abbe utsträckt över schäslongen och jag typ dubbelvikt i desperat försök att ligga bekvämt på den lilla plats som blir över. Jag har aldrig förstått hur en liten hund kan ta upp mycket plats. Också roar jag mig med att spåra paket på UPS´s hemsida. Någonting är på väg genom Europa hem till mig och jag tror att ni som hängt med på Instagram den senaste tiden kanske kan gissa vad jag beställt… Spännande!

 
 

Hoppas att ni har en fin måndag och att ni fått njuta av höstsolen som jag ser utanför mitt fönster. <3

 
 

Banditen-post-signature

 
 

10 kommentarer till “Årets bästa köp, enligt Abbe.

 1. Men lille gose, så söt!
  Min staffe Ebba älskar oxå att gosa in sig i fårfällar, mysigt.
  Spännande med paket, får väl kika in på ditt instakonto då..
  Kram Catta

 2. Hundar och barn kan breda ut sig som inga andra så är det bara.
  Lite kul med fällen för var börjar hunden och slutar fällen. haha

 3. Hi hi, känner igen det där precis… Har en soffa med divan som vi knappt suttit på för vår lilla vovve har lagt beslag på både den och de filtar/kuddar som finns där… Som du skriver hur kan en så liten hund (Yorkie på 3kg) ta upp så mycket plats i en soffa? Vår har också en förkärlek för goa mjuka filtar.. Men vad gör man inte för sitt lilla hjärta. Bara se deras ansikten när de drar djupa suckar och sträcker ut sig.. 🙂 onsdagskram Pillan

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg