Jordens godaste pepparkakor

 
 

IMG_6262

 
 

Nu kommer några av er säkert tro att jag tappat det helt. Pepparkakor? I September?

 

Jaja, och då har jag inte ens berättat att ljuset som brinner bakom är ett ex av min absolut jul-favorit med doft av hyacint från AgnesAmelia som jag till min stora lycka inte hade använt slut på i fjol.

Jag lovar, jag ska inte börja tjata om julen riktigt ännu. Även om det är min absoluta favorit högtid.

Men pepparkakorna alltså! Herregud. Det är de godaste jag någonsin ätit och jag som är ett riktigt pepparkaksmonster, jag kan inte fatta att jag inte prövat dem tidigare!?

Jag klickade hem en burk från Inreda mest för att jag tyckte att burken var så snygg och tänkte att den skulle göra sig fint i köket. Men himmel alltså, goda de var.

Vågar knappt säga det, men denna burken är nästan slut redan och den kom i fredags… Lär nog gå åt ett par såna burkar i år, om jag känner mig själv rätt.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

21 kommentarer till “Jordens godaste pepparkakor

 1. Tips – ja burken är ju finfin men du kan köpa pepparkakorna på refill (stor plastburk)
  Själv är jag uppvuxen i Hälsingland och har njutit av många pepparkakor från Arbrå ångbageri
  🙂

 2. De där ljusen är så himla bra och snygga i sin förpackning! Pepparkakorna verkar goda, man kan ju äta dem oavsett årstid egentligen. Tipsar om ett annat doftljus jag träffade på lite av en slump, Honey & Spice från Yankee Candle. Det kändes alldeles lagom höstigt och kryddigt utan att vara julkryddigt. Hoppas du har det bra.

 3. Hahaha, det gäller att vara ute i tid darling! 😉 Får testa dom där kakorna tror jag, för burken var supermysig… Kram!

 4. Jag har ätit dessa Arbrå-peppisar ända sedan jag var liten eftersom halva min släkt bor i just Arbrå. En trave peppisar och ett glas lättmjölk och sen bara doppa och mula in i munnen, mums vad gott!
  Nu blev jag ju sugen ju…
  Kram

 5. Åh, vad heter ljuset? Min man är allergisk och förra året letade jag med ljus och lykta efter ett ljus som doftade just hyacint!
  När jag ändå skriver måste jag bara passa på att säga att jag tycker att du är fruktansvärt vacker : )
  Maria

 6. Hej!
  Vilket märke har ljuset? Har letat sååå länge ett som doftar Hyacint eftersom jag har allergiker i familjen. Tack för fin blogg!

 7. Jag älskar allt med julen och bara tok längtar dit. Burken var ju bara så fin och det låter underbart gott med pepparkakor. Ljuset låter helt underbart, en av de bästa dofterna med julen.
  Kram Anna

 8. Älskar också julen…. och att börjar gärtna pynta tidigt (!!) …men lika trött blir jag på det då annandagen är där, då plockar jag undan allt och pyntar med silver, vitt och guld inför nyåret.
  Vad använder du för program för att redigera dina fotografier? de är helt magiska.
  Kram

  1. Precis samma som jag då 🙂
   Tack snälla, redigerar i Elements!
   Kram

 9. Oooh, hyacint säger du? Doftar den som blomman? (Alltså, är det ett bra substitut liksom)

  1. Det tycker jag absolut! Har haft flera gäster den här veckan som trott att jag redan hade hyacinter hemma 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg