Höst-dagens

 
 

IMG_6292

 
 

Wow alltså, vilken höstdag!

Hoppas att ni har lika härligt väder denna lördag!? Här nere i söder skiner i alla fall solen med det där varma ljuset som den bara gör om hösten, himlen är ljusblå och det är nästan alldeles vindstilla. Helt fantastiskt!

Jag sitter faktiskt ute och bloggar just nu, det är på tok för fint väder för att gå in ännu.

 
 

IMG_6313

 
 

Och sedan jag bloggade senast så har det där paketet som jag yrade om i måndags hunnit komma.

Precis som någon gissade så var det såklart ett par Ldir som jag väntade på.

Dessa skor alltså, K Ä R L E K!

 
 

 IMG_6401

 
 

Man kan säga att det är en 25 års present från min kära pappa, jag fick nämligen en summa pengar när jag fyllde år i Januari som han sa Unna dig nu något du inte skulle gjort annars om. Men då hade jag siktet inställt på en resa till Barcelona med Emma under våren och min första tanke var att använda pengarna till shopping där. Men så gick tiden, det blev ingen resa så när jag fick syn på de här skorna och mitt hjärta tog ett extra skutt så var valet ganska enkelt, en del av de där pengarna skulle gå till ett par såna.

 
 

IMG_6373

 
 

Det var min dagens det, denna soliga lördag.

Nu ska jag stänga ihop macen och rikta näsan mot solen en stund innan den försvinner bakom träden.

 
 

IMG_6380

 
 

Hoppas att ni har en fin lördag!

 

Tröja: H&M ifjol // Jeans: Gamla från Gina Tricot

Skor: Ldir // Örhängen: Deseos

Stelt armband: Deseos // Armband med hjärta: Kyssjohanna

 
 

PS. Angående min frånvaro i veckan;

När jag började blogga hade jag som mål för mig själv att publicera ett inlägg om dagen. Mest för min egen skull, för att varje dag skulle ha en fast punkt liksom, något som olika personer som jag träffat inom sjukvården också uppmuntrat. Jag har ju förberett inlägg inför operationer, tunga dagar och handbaksmällor, just för att det aldrig ska bli för tyst här inne. Men den senaste tiden så har det där målet jag satte upp för mig själv känts mer och mer som ett tvång och inte längre som något positivt. Därför har jag nu bestämt mig för att låta det där målet vila ett tag och istället bara blogga när orken och lusten finns där. Så kanske kommer bloggen att bli lite annorlunda framöver. Kanske kommer det komma inlägg varje dag ändå, förmodligen blir det så för det mesta. För jag älskar ju att blogga och jag vet ju hur viktigt det är med rutiner ändå. Men om det inte kommer nya inlägg dagligen eller om det blir tyst i perioder som den här veckan, så vill jag att ni ska veta varför.

Den här bloggen har varit min hobby i två år nu och är såklart en stor del av min vardag. Så det är inget man ger upp hur som helst, det skulle bli fasligt tomt utan den och Er. Därför börjar jag såhär. Så får vi se.

Jag tror att allt blir bättre om man gör det med hjärta och just nu har jag inte orken att göra detta med hjärta varje dag.

Hoppas att ni vill fortsätta följa med ändå!

 
 

Banditen-post-signature

 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Höst-dagens

 1. Vilka vackra skor. Nu blev jag också lite kär. 🙂
  Förstår att det går upp och ner med bloggviljan. Jag trot alla har toppar och dalar. Bra att du berättar för oss som blir lite oroliga för handbaksmällor när vi inte hör något på några dagar. 😉
  Ta hand om dig, fina du!
  Kramar!

 2. Vrålsnygga skor, hela outfiten är jättefin och ser sådär mysigt höstig ut 🙂
  Jag tycker du ska göra precis som du känner med ditt bloggande, det är din och du bestämmer. Väldigt trevligt med inlägg varje dag men det där med att göra som hjärtat säger är viktigare.
  Hoppas av hela mitt hjärta att du en dag ska slippa allt det där jobbiga.. en dag snart.
  Kram Catta

 3. Vi är glada när du är ”här” och saknar dig när du inte är här. En kompis till mig sa en gång. ”Ska man röka så ska man göra det med njutning – inte med dåligt samvete” Och även om inte rökning känns så aktuellt, så gillar jag tanken och använder frasen i andra sammanhang. ”Ska du blogga så gör det med njutning och inte av dåligt samvete”
  kram Eva

 4. Hej jag har läst din blogg ett tag, jag är en sån som aldrig brukar kommentera men den här gången gör jag ett undantag 🙂 tack för en fin blogg, du verkar vara en så fin människa och så stark. Jag tittar in här varje dag och om det inte är något nytt inlägg så tittar jag nästa dag igen, inte så att jag förväntar mig att du ska uppdatera varje dag men jag ville bara säga att jag inte slutar läsa bloggen bara för att den inte uppdateras dagligen. Ta hand om dig! Kram ♡

 5. Vi finns här! Du är välkommen när du kan, vill och orkar! och….du är alltid efterlängtad!

 6. Jag tycker du gör rätt i att blogga när du känner för det, man tappar inspirationen att göra det man tycker om, om det ska göras på rutin och ”tvång”. Stor kram!

 7. Hej! Vad snygg du är och vilka härliga höstbilder!!! En go blick på dig också vilket är det härligaste att se…för då tror jag att du har en bra dag och känner dig lite mer tillfreds, precis så är det för mig iallafall.
  Önskar dig en fortsatt fin vecka! Kram

 8. Kära du!
  Det är din tid, din blogg. Du gör som du själv vill och känner.
  Det ska kännas bra.
  Jag är så tacksam för att jag får följa din blogg.
  Men allt har sin tid, det blir som det blir.
  Gör det som känns rätt i hjärtat.
  Kram Mia

 9. Hej! Jag vill bara säga stackars, stackars dig!!! Det är rent ut sagt för jävligt det du går igenom o det du utsatts för!!! Hoppas läkaren som utförde den misslyckade operationen skäms riktigt ordentligt för vad han åsamkat dig! Jag vet att det inte hjälper dig alls i dagsläget, men jag blir så upprörd o ledsen för hur du har det!!! All styrka till dig i din kamp! En dag snart kommer det alldeles säkert finnas en lösning på detta! Det forskas ju konstant inom de flesta områden inom sjukvården så detta borde inte vara en omöjlighet, så håll ut o håll huvudet så långt över ytan som går! Stor kram till dig ❤

 10. Hej!
  Klart vi stannar kvar även om du inte skriver varje dag, fattas bara annat! Jag kommer att titta in varje dag i vilket fall som helst för jag gillar din blogg och vill gärna veta hur du mår och vad som händer, både med dig, din hand och dina nya projekt. Plus att du ger så bra tips på snygga outfits. Ta hand om dig Banditen så håller jag koll på bloggen din. Kram!!

Comments are closed.