När saker och ting inte går som planerat

 
 
IMG_6797

 
 

Hurra, klänningen hann fram!

Men lyckan slutar ungefär där… Jag ligger nämligen nerbäddad under två duntäcken hemma i sängen istället för att stå i badrummet på ett hotellrum, sippa på ett glas bubbel och fixa sminket. Höstförkylning deluxe.

 

Vaaarför? Varför kommer sjukdomar alltid på de mest olägliga tillfällen?

 
 
IMG_6811
 
 

Men! Jag har bestämt mig för att göra ett snabbt stopp på festen ändå, jag kan bara inte missa hennes 25 årsfest. Så även om det inte gick enligt plan: hotellet är avbokat och den helt fantastiska klänningen (som var ännu finare i verkligheten än på bild) känns en aning kall för en person med feberfrossa, så ska jag försöka göra det bästa av situationen.

 

Nu ska jag ta ett bad här hemma i mitt eget badrum, försöka sminka över förkylningen och se om det finns något aningen varmare partyplagg att tillgå i garderoben. Åh, vad det senaste tar emot- när den hänger där på skåpet och är såå fin.

Men men, sånt är livet. Höstförkylningar kan man inte styra över, hur gärna man än skulle vilja.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

10 kommentarer till “När saker och ting inte går som planerat

 1. Du är ju gudomligt snygg både med och utan röd näsa darling! Och vilken klänning, måste läsa ikapp nu vart du har köpt den!! Vill haaaaa! 🙂 Puss <3

 2. Åh, vad tråkigt!! du är verkligen värd en helkväll i finaste glitterstassen..Jag minns en juldag för många år sedan då jag skulle ut på juldagsparty, biljetten var betald för läänge sedan och alla skulle dit. Jag vaknade med feber men gick minsann dit ändå…i jeans, långkalsonger,strumpor och raggsockor i bootsen, långärmad tröja och skinnväst iproppad Alvedon och vatten i en ölflaska klarade jag kvällen med nöd och näppe, när klockan var runt midnatt funkade inte alvedonen mer, vad gör man inte för ett roligt party??
  Hoppas du fick en trevlig stund ialla fall. Stor kram Marit

 3. Åh nej, krya på dig!
  Klänningen är jag också såå sugen på, jättefin! Tycker att den skulle passa perfekt till julfesten med jobb och även till jul med en liten kofta över kanske och såklart till nyår! Är den normal i storlek?
  Kram

  1. Åh ja, den är perfekt för alla de där tillfällena. Jag beställde min vanliga storlek och den satt som gjuten, så ledsen att jag inte fick tillfälle att bära den 🙁

 4. Fasen vad tråkigt!
  Klänningen är superfin så den får du spara och längta efter att bära på nån annan fest :).
  Kram

 5. Bajs vilken jäkla otur du har!!!!! Grrrr stick shas, morr, försvinn
  Nu får det va mig med otur för din del!!!
  Simsalabim jag försöker trolla för din skull! Hoppas det funkar o att du piggar på dig o att en ny inbjudan till fest dimper ner i lådan hos dig!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg