Det där med att vara sjuk som vuxen

 
 

IMG_6847

 
 

Alltså, man kan ju undra hur man tänkte. När man åkte på fest med höstförkylning delux och 39,6 i temp alltså.

Den kvällen gick inte ens att rädda upp ens med all Alvedon i hela världen.

Men jag kom dit, jag fick kramas (lite försiktigt för att inte smitta någon), träffa vänner från förr och hann även sjunga vi gratulerar så rutorna skallrade när klockan slog midnatt. För att sedan åka hemåt igen, hem till en efterlängtad säng med fluffiga och varma täcken.

Så man kan väl säga att det blev väl en så fin kväll som det kan blir när man har 39,6 i temp och egentligen borde legat kvar hemma i sängen.

 
 

IMG_6886

 
 

Sedan jag kom hem så har jag knappt lämnat sängen mer än för att koka mer té och hämta nya näsdukar, kombinationen handbaksmälla och höstförkylning delux gör det svårt att göra något annat än att just ligga i sängen och vila.

 
 

IMG_6858

 
 

Det händer inte så mycket helt enkelt, mer än att jag når maxpuls genom att ta mig ut i köket och förundras över hur man kunde vara sådär oberörd av feber som barn och numera golvas totalt. Också sneglar jag på paljettklänningen som hänger här bredvid och retar ihjäl mig på att jag inte har något tillfälle att bära den inom det närmaste och därför inte riktigt kan motivera att den ska få flytta in i garderoben. Jäkla höstförkylning alltså.

 
 

Ja, ungefär så spännande är livet här just nu.

 

Jag hoppas att ni är pigga & friska, och att ni har en riktigt fin måndag.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

11 kommentarer till “Det där med att vara sjuk som vuxen

 1. Stackare. Riv färsk ingefära i en stor mugg, häll på kokande vatten och lite citronsaft, söta med honung. Jättegott och känns bra i näsan och halsen.

 2. Huuuu!
  Jag fick nån jädra basill som gav mig vad jag kallar Förkylningen från helvetet, låg totalt däckad i en vecka (Och då menar jag däckad. Låg som en smurf under täcket och glodde i taket/sov. Orkade ingenting) Den höll i sig i över 4 veckor (nä, jag försöker inte skrämma dig) och under den tiden tog jag ipren/nässpray och Strepsils varje dag!! Va, lixom?!!!
  Jag ska tala om också att jag typ aldrig är sjuk (pepper,peppar) så nu när jag väl blev det så tog jag i rejält alltså. Kanske jag klarar mig utan helvetesförkylningar i några år nu? 🙂
  Det här blev ju himla konstigt, på nåt knasigt vis tänkte jag säga krya på dig, du är inte ensam! -Men det blev nån konstig skrämsel-hälsning istället 😀
  Krya på dig å förlåt! 😀

 3. Snart är det onsdag… och just denna onsdag har jag hört att det är en perfekt dag att ha en tjusig klänning… Så bring it on tycker jag!! Ett stort Hell Yeah för en ”Glitter-onsdag” med glammig frukost och släng igång SATC (om du gillar den/dom) och en selfie så man kanske skulle kunna få se den där snygga på..??? =)

 4. Ja visst är det konstigt. Jag och lilltjejen var hemma samtidigt med förkylning. Hon lekte på medan jag låg halvdäckad på soffan. Fast vi myste en del tillsammans också förstås, men det var tydligt vem som hade mest energi!
  Kramar och krya på dig!!

 5. 39,6?! Herregud då är man ju nära döden som vuxen! Jag är gnällig när jag har 37,8….
  Krya på dig snabbt och ordentligt, för så här sjuk vill vi inte ha dig!
  Kram

 6. Krya på dig!!! Ser jätte mysigt ut i din säng! Jätte fina rosa örngott var kan man hitta dessa?
  Kramar

  1. Det är linnesängkläderna från H&M home. Tyvärr har de nog slutat med de rosa för ett par år sedan, jag köpte mina när de utgick =/

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg