Höstsol och den där inredningsgnistan

 
 

IMG_6869

 
 

Tisdag, förkylningen håller i sig och jag ligger i soffan under duntäcket.

Höstsolen letar sig in genom persiennerna och på bordet står den fina buketten som jag inte kan se mig mätt på.

 
 

IMG_6879

 
 

Något annat jag inte kan se mig mätt på är de nya ljuslyktorna, älskar dem!

Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när jag fick syn på dem förra veckan när Jenny bad om smakråd på vad hon skulle ta in från Olsson & Jensen. Lyktorna säljs styckvis men jag hade en bild av att de skulle stå tillsammans här hemma hos mig och nu står de där och fyller tomrummet bredvid spegeln och är precis sådär fina ihop som jag hade hoppats.

 
 

(Både de stora lyktorna och de små matchande på bordet finns HÄR)

 
 

IMG_6862

 
 

Med lyktorna kom också inredningsgnistan tillbaka. Hurra!

Jag har under förmiddagen äntligen hittat mattan som jag tror ska få ersätta den solblekta (ska bara invänta en riktigt bra rabattkod innan jag klickar hem den) dessutom har jag nog hittat den rätta nyansen till ommålningen av det rosa skåpet, nu ska jag bara hitta en återförsäljare också. Kan knappt vänta tills jag får sätta penseln i färgburken, det är verkligen terapi på hög nivå!

 
 

Men nu mina vänner ska jag återgå till att försöka slumra till här i soffan igen, så att den där jobbiga febern kan se till att lämna min kropp snart!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

9 kommentarer till “Höstsol och den där inredningsgnistan

  1. Fantastiskt fina lyktor och de gör sig tokbra tillsammans, du har som alltid god smak.
    Krya på dig ordentligt nu!
    Kram P

  2. Så vackra dom var, lyktorna! Gillar att du känner gnistan igen 🙂 Krya på dig min lilla sockerbit <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg