Tjuvstarta lite

 
 

bild(2)

 
 

Ni som följer med på instagram (där heter jag @enarmadebanditen) har redan sett att jag idag smygstartat julen litegrann.

Det gick bara inte att motstå längre, helt enkelt. Det har varit en sån dag när det aldrig blir riktigt ljust, smått handbakis efter den lilla utflykten till vårdcentralen igår och duggregn, då är det okej att starta julen tycker jag.

Så det gjorde jag, stod länge och valde mellan tidningarna i hyllan i affären och fick tillslut rycka en på måfå och trösta mig med att det är långt till jul så jag kommer förhoppningsvis hinna läsa dem alla. En julenisse fick också följa med hem i påsen, bästa bästa.

Så eftermiddagen har jag spenderat under duntäcket, bläddrandes i ett julmagasin med julenisse-mjöl på bröstet och ett glas iskall cola inom räckhåll. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte varit sugen på att söka upp en jullista på Spotify också, MEN jag stod emot. Det får vänta, typ en vecka till eller så. Ho ho hooo!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

4 kommentarer till “Tjuvstarta lite

  1. Den tidningen har jag också! Den och ett annat julmagasin gör mig sällskap här på sjukhuset med min i-tisdags-opererade 10-månaders lilla skrutta. Man behöver julpepp när livet i övrigt inte är så pepp.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg