Lillebror på besök

 
 

IMG_6889

 
 

Tro det eller ej, men jag har åkt på feber igen. I fredags eftermiddag när jag låg där nerbäddad i sängen och läste jul-tidningen så tyckte jag att jag frös lite väl mycket, riktigt så kallt var det ju inte. Och mycket riktigt, över 39 grader igen. Suck!

Så då var man tillbaka i Panodil och halstablett-träsket igen, hoppas det ger med sig fort.

 
 

Igårkväll åkte jag iallafall och hem till mamma på middag, lillebror är hemma på snabbvisit så jag ville hinna krama honom innan han åker tillbaka hem till Norge igen.

 
 

IMG_6893

 
 

Så märkligt det kändes att skriva det där hem till Norge, men så är det ju faktiskt nu. Han har ju bott där i flera år, men nu när han har köpt lägenhet i Oslo tillsammans med flickvännen så blev det plötsligt så tydligt; Det är hans hem nu.

 
 

IMG_6910

 
 

Mamma hade iallafall lagat en av mina favoriter, som som är gott att äta när man kommer hem till mamma eller mormor för att jag tyvärr aldrig lagar det själv. Hel kyckling i ugn, med potatis, sås och inlagda gurkor. Så himla gott!

 
 

Så fick vi sitta ner och prata några timmar, om handbollen, jobbet i Norge och om lägenheten. Det är så härligt att ha honom hemma och sitta tillsammans runt ett bord och prata, det blir inte alls samma sak att prata över Skype eller Facebook. Även om det såklart är fantastiskt att ha tillgång till det med så finns det såklart inget som slår att ha honom på en armlängds avstånd.

Vi avslutade med Nutellasemifreddo, innan det var dags för lillebror att möta upp sina kompisar för en kväll på stan, det är mycket som ska hinnas med när man bara är hemma i några få dagar. Men nu har jag iallafall laddat upp med lillebror-energi så att det räcker hela vägen till jul eller nyår, ja när han nu kan tänkas komma hem nästa gång. Det är mycket som ska klaffa, han har ju sitt liv där nu.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

4 kommentarer till “Lillebror på besök

  1. Krya på dig min darling, hoppas febern släpper snart! Nutellasemifreddo lät ju inte helt fel… Kramis fining! <3 <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg