Elle Belle Bi

 
 

Untitled-3

 
 

De här nyinkomna godbitarna från Spell hos Kyssjohanna har jag kikat på hela veckan, så himla, himla fina tycker jag.

 

Ni vet när man liksom inte riktigt kan sluta tänka på ett plagg, och försöker övertala sig själv att ett köp faktiskt är oundvikligt? Eller är det bara jag som gör så, argumenterar med mig själv?

Just nu är mitt starkaste argument:

Perfekt som post-op plagg men funkar även efter det som kofta till vardags. Och helt ljuuvlig till sommaren över bikinin.

Ha ha, ni hör ju -de där två meningarna säger allt, man skulle ju verkligen kunna bo i den om det var så.

 

Men då kommer vi ju till nästa problem: beslutsångesten. Det är ju helt omöjligt att välja en av de där två. Åh alltså, om ni bara visste hur ofta jag velar så länge över ett beslut att saken jag ville ha hinner sälja slut mitt framför näsan på mig. Så vi får väl se om det blir någon kimono den här gången, eller om det stannar vid en dagdröm. Men det är faktiskt inte så illa att dagdrömma heller, fönstershopping på nätet är faktiskt en av mina favoritsysselsättningar.

 
 

Så det är vad min lördagskväll består av; fönstershopping, beslutsångest och försök att bli av med det där illamåendet som infinner sig när man ätit lite för många kanelbullar (men hej, det finns ju inget godare än kanelbullar som precis lämnat ugnen).

 
 

(Bilderna i kollaget är lånade från Kyssjohanna)

 
 

Banditen-post-signature

 
 

1 kommentar till “Elle Belle Bi

  1. Men oj! så konstigt ihopklippt modellen är på bild två. Kolla var naveln ”borde” sitta i höjd… Läskigt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg