Farsdag

 
 

IMG_8093

 
 

Idag har det firats farsdag här hemma.

Pappa kom hit med mackor från Olof Viktors som vi mumsade i oss innan vi gick loss på den här:

 
 

IMG_8095

 
 

Ehm… Väldigt originella kanellängden som jag gjorde igår när jag bakade.

Ja, det syns ju att den är hemmagjord iallafall…

Av en treåring kanske man skulle kunna gissa, men så är alltså inte fallet. Tyvärr.

 
 

IMG_8099

 
 

Han fick iallafall blommor och paket, som han är såå värd. Tyvärr ger han ju alltid presenter som är omöjliga att toppa, men tur att han blir glad för det lilla och fortfarande önskar sig typ ”en teckning” inför alla högtidsdagar.

 
 

Nu ska jag krypa upp i soffan här en stund.

Hoppas att ni har en fin söndag!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

9 kommentarer till “Farsdag

  1. Jag är säker på att din pappa älskade den där personliga kanellängden 🙂 Precis som alla pappor också älskar dom fina ”porträtt-teckningar” dom får av sina duktiga kids när dom är små, hihi! 😉 Puss fina du!

  2. Så koooselig! Synes kanelkaken din ser skikkelig god ut jeg!:) Og det er jo ikke verdien på gavene som betyr noe uansett:) Virker som du har en kjempefin og veldig omtenksom pappa.
    Fin søndagskveld til fine deg

  3. Vad gullig kanelbullelängd. Det syns på lång väg att den är bakad med kärlek:)

  4. Åh haha, tack för bilden på kanellängden – helt underbar :), mycket charmig och personlig! One of a kind! Säker på att den var supermumsig!

  5. Ehh, jag hade inte gissat att den där kanellängden var hemmagjord, superfin ju. Jag hade inte kunnat göra en ens i närheten lika fin med två händer så jag är riktigt imponerad!
    Din pappa blir säkert jätteglad oavsett vad han får 🙂

  6. Oj sa mysigt det sag ut da! Ett tips angaende amaryllisen; jag köpte nagra sma häromdagen; sma för att de inte skulle blomma sa snart (jag ville ju inte tjuvstarta). Satte dem i tvättrummet i källaren da där är mörkt och kallt, och trodde att det skulle ”spara” dem. Joda, efter tre dagar hade de växt som bara den; tydligen funkar de lite som hyacinther och växer sa det knakar i mörker och lite kyla.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg