Det där med att tjuvstarta julen

 
 

IMG_8080

 
 

När jag åkte upp till sjukhuset förra måndagen så hade jag lovat mig själv en sak;

Om det blir operation så är det okej att börja julpynta såfort jag kommer hem. Då gör jag november till december.

 

Som vi alla vet så blir det ju operation och jag kommer inte att kunna njuta särskilt mycket av vad julen har att erbjuda i år, men jag har inte riktigt kommit igång med pyntandet så som jag hade hoppats. Visst, en och annan hyacint har flyttat in och på köksbordet ligger en liten hög med juliga ting som jag shoppat den senaste tiden.

 
 

IMG_8082

 
 

Som juldoftljusen från Kew Garden, men doft av hyacint, kanel och ingefära. Dör så gott de luktar! (de finns här)

 

Också stannade pappa och jag till på ICA maxi när vi var på väg hem i måndags för att jag skulle köpa lantliv jul och där möttes jag direkt innanför dörrarna av en gigantisk julavdelning, ni förstår lyckan? Så jag shoppade lite inslagnings-attiraljer (utan att ens ha bestämt temat för årets paket, inte likt mig) och en vit amaryllis som jag nu vattnar och vattnar för att den ska hinna blomma sådär vackert innan jag åker in.

Längre har jag alltså inte kommit i mitt julande ännu, men det kommer. Den här veckan så ska jag försöka hitta den där julstämningen med hjälp av julspellistor och ljusen på bilden. Det är inte så lätt som man kan tro, att tjuvstarta julen.

 
 

Idag väntar ett par timmar i Malmö tillsammans med Emma, jag har tänkt leta julpynt och kanske någon julklapp. Men framförallt ser jag fram emot att kramas, beundra kulan och bara njuta av lite tid tillsammans.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

6 kommentarer till “Det där med att tjuvstarta julen

  1. Tur att du har Emma som är lika galen i julen som du, så kan ni skapa julglädje tillsammans. Hoppas ni får en fin dag tillsammans och hittar mycket julsaker. Tycker din vetelängd blev supercharmig. Kan inte vara lätt att baka bullar med en arm. Jag är imponerad. Kram Annika

  2. Tycker du har hunnit en god bit på väg när det gäller julmys vännen, även jag blir lite sugen nu när jag ser dina paketattiraljer… Hälsa Emmis, kramar!! <3

  3. Nä dte är inte lätt att hitta julstämning bara sådär, det krävs ju lite att det runtomkring en är julstämning också. jag tycker att ni ska åka till Vellingeblomman och botanisera, då får du en stor portion julstämning. Annars rekommenderar jag Illums på Emporia, bästa och vackraste julpyntet. Även Granit har en hel del som är riktigt juligt och schysst.
    Lycka till!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg