Klä granen

 
 

IMG_8450

 
 

Det har blivit dags att klä granen, jo det blev en liten gran i år. Lyckades förra veckan hitta just en sån jag letat efter, en liten i kruka som ändå är tillräckligt stor för att pynta. Helt lagom för en liten etta egentligen, men förra året hade jag en sådan som köksgran och en riktig inne i rummet, ha ha!

 

(Pyntet är gammalt, utom kulorna som jag fyndade i rea-lådan på Ordonnance för några veckor sedan)

 

Nu ska jag värme lite glögg här, kicka igång en julspellista på spotify och försöka skapa lite fejk-jul sisådär en månad tidigt här. Wish me luck!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Klä granen

 1. I wish you luck med ditt julpyntade, det är väl inte fejk såhär nära julen:)
  Mest luck önskar jag dig till nästa vecka! Jag beundrar dig verkligen, som orkar hålla humoret uppe och göra fint till jul. Du är den tappraste (och vackraste) unga dam jag vet!
  Kram, Annikki

 2. Fantastisk julstjärna, påminner om en sjöstjärna så det blir ju dubbelt bra!
  Den här enarmade banditen, för även jag är en sån (glad att ha hittat din blogg – känner mig lite mindre som ett ufo i sällskap av likar) ska gå loss till helgen med pynteriet. till helgen. Tjuvstartade dock med min jullista Spotify idag och det känns BRA!

 3. Ja, lilla Bandit, jag önskar dig så himla mycket lycka till. Trots att jag bara känner dig genom bloggen, så har jag precis samma känsla för dig som jag har för en vän som ska genomgå något jobbigt. Tror och hoppas att detta är vändpunkten. Efter några jobbiga sjukhusveckor börjar ditt nya liv utan smärta. Tänk så många dörrar som öppnar sig för dig då. I ditt nya liv kan du tänka tillbaka på de svåra åren och med glädje börja ditt nya smärtfria liv. Åh vad jag hoppas att det blir så, sänder envisa böner till” han där uppe”och många styrke-kramar till dig. Lena

 4. Kör på! Passa på att fira ordentligt! Det är ju ett år till nästa chans.
  Go all in!
  Kram o GOD JUL!!

Comments are closed.