Förbereda för det som komma skall

 
 

IMG_8638

 
 

Ni kanske undrar vad jag pysslar med idag?

Ungefär samma sak som jag gjort den senaste veckan, dvs ligger i soffan och försöker färdigställa och tidsinställa inlägg.

 

Så det kommer inte att bli helt tyst här inne under december månad. Även om det verkade så ett tag, för det är verkligen inte det lättaste att skriva inlägg för flera veckor framåt i tiden det ska jag säga er. Fantasin tryter ganska fort kan man säga.

Men jag har gjort mitt bästa för att skapa en blandad kompott, lite av varje helt enkelt.

 
 

IMG_8631

 
 

Så det är vad jag pysslar med, fotograferar, redigerar, skriver och planerar in i kalendern. Dricker te och äter pepparkakor gör jag också, inbillar mig att det hela går lite lättare då.

Också tar jag pauser, stup i kvarten. Det är nämligen helt jäkla omöjligt att koncentrera den här smärthjärnan i mer än 20 minuter åt gången. Så. Himla. Frustrerande.

 

Men nu verkar det iallafall som om det blir lite inlägg i december ändå, så nu vet ni det. Kanske inte ett inlägg om dagen än så länge, men jag ska försöka skrapa ihop några fler innan måndag. Hepp hepp!

 

Och hörrni, tack för alla smarta tips ang den där för*enade stjärnan. Ni är bäst!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

7 kommentarer till “Förbereda för det som komma skall

 1. Vad glad jag blir att du anstränger dig för oss. Din blogg är ju en av mina absoluta favvos och det är ju så trist när det är tyst härinne. Usch, vad ego jag känner mig när jag skriver detta. Jag hoppas verkligen att denna operation kommer göra något till det bättre för dig och att du än en gång inte ska behöva gå igenom detta i onödan. Håller tummarna för dig nu! Kram på dig, Sanna

 2. Hej! Här kommer en till som är glad för att du anstränger dig! Jag önskar verkligen att det blir bra för dig! Kram

 3. Läser din blogg varje dag och tycker om det du skriver.Jag kommer att tänka extr på dig i December

 4. Också jätteglad för att du förbereder inlägg – annars vet du mycket väl att vi alla finns kvar ändå :)!
  Håller också tummarna för dig och hoppas på ett positivt resultat. Kram!

 5. Det kallar jag verkligen för service!
  Tack för det, snälla du. Håller tummarna jag med.
  Kramar!

 6. Gulle dig som producerar inlägg i förtid!
  Och vad bra att du gjorde ett inlägg om sneda stjärnor. Jag ska åka till Clas O och köpa en sån där sladdmojäng minsann :).
  Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg