Årets gran

 
 

IMG_8653

 
 

Årets gran!

En liten variant i kruka som förhoppningsvis klarar sig från att barra medan jag är borta om någon vänlig själ kan tänka sig att titta inom och vattna den åt mig med jämna mellanrum.

Jag älskar den, tack vare den fick jag lite julmys redan i november.

 
 

(Allt pynt inkl toppstjärnan i keramik är gammalt, utom stjärn-girlangen som jag fyndade på Hemtex för 29 kronor (superenkel att göra själv om man har en symaskin och två händer) Korgen som granen står i är ett gammalt loppisfynd som i vanliga fall rymmer Abbes leksaker, ljuslyktan kommer från Modesto och fejkljuset i lykta om tänds lagom till mörkret faller är ifrån inreda.com.)

 
 

Banditen-post-signature

 
 

7 kommentarer till “Årets gran

  1. Myspys!
    Hoppas att allt kommer att gå bra nu framöver, skickar lite positiva tankar. Hör av dig om du behöver gnälla av dig till någon utomstående som ända kan relatera till vad du går igenom. Ibland hjälper det.

  2. Jätte söt gran! Är på jakt efter en sådan liten gran som får plats på liten yta – har du köpt din i någon affär? Hoppas du får en mysig advent i morgon. Kram!

  3. Söta lilla Bandit!
    Jag har följt dig sedan länge för trots att jag är ganska mkt äldre än dig så är jag så imponerad av din blogg. Jag är också drabbad av en sjukdom som innebär ständig värk och är nyss hemkommen fr sjukhus och operation och skall förhoppningsvis bli bättre. Känner precis igen mig i din smärta även om det inte är på samma sätt. Så nu när du skall iväg vill jag bara sända alla tankar och kramar till dig. Försök vara stark, jag hoppas innerligt att det blir en förbättring. Och när du behöver ngn att luta dig mot vet jag att de finns i din närhet. Tänker på dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg