BLACK FRIDAY

 
 

black

 
 

Ja, ingen har väl missat vad det är för dag idag?

Kul att fenomenet hittat till Sverige med tycker jag, i år verkar det vara större än någonsin.
Modesto erbjuder 20% på HELA sortimentet med koden BLACKFRIDAY idag och imorgon, gäller alltså även på rean (som finns här) så där kan man göra riktiga fynd.

 
 

Mina favoriter just nu:

Helt klart den finaste stjärnan i min samling är den här från Watt & Veke, min har några år på nacken men nu finns den alltså här. Perfekt läge att klicka hem en om du precis släpat ner jullådan och upptäckt att den gamla gjort sitt med andra ord.

 

Den lilla necessären med det klassiska Malene Birger-printet ligger här hemma och väntar på att få fyllas med viktigheter och få följa med till sjukhuset på måndag, finns att hitta här.

 

Klockan med stort K, snälla, snälla pap…ehm, TOMTEN den finns här 😉

 

Byxorna från By Malene Birger som ser ut att ha riktigt grym passform skulle gärna få flytta in i min garderob, finns här.

 

Supersnyggt skärp från B.belt med nitar i rosé, finns här.

 

Jag klickade hem ett lack från Treat Collection till julbordet förra veckan i juligaste rött som jag lackade på kvällen innan, det sitter fortfarande utan en skråma, 8 dagar alltså. Dessutom är de giftfria och torkar snabbt. GRYMT! Finns här.

 

Den där paljettklänningen är given på nyårsfesten men även på julens alla fester, själv kommer jag väl att fira alla dessa iklädd pyjamas, men ni andra- ös på med paljetterna! Finns här.

 

Den söta stjärnan som är strösslad med massa små kopparstjärnor finns här.

 
 

Banditen-post-signature

2 kommentarer till “BLACK FRIDAY

  1. Jag hoppas verkligen att din operation ska gå bra och bli lyckad, synd att en så ung människa inte kan få göra allt du vill utan att ha så ont,såg din blogg o tittar in ibland fast jag är mycket äldre än du, ska tänka på dig nästa vecka,lycka till. Kram Yvonne

  2. Tusen tack för alla fina tips, du har verkligen god smak!
    Sen vill jag tacka för att du tar dig tid och ger av din energi med att fixa inlägg för kommande veckor, det är stort. Lycka till med det som komma skall, kommer att tänka på dig och tända ett extra ljus här hemma för dig. Det kommer att gå bra!
    Kram P

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg