Kapp-tips

 
 

IMG_5810_edited-1

 
 

Jag tror nästan att jag fått komplimanger för den här kappan varje gång jag haft den på mig.

Kanske är det för att vi är så vana vid att alla bär mörka, helst svarta ytterplagg såhär års.

Man fastnar ju så lätt i det där på vintern tycker jag.

Så den piggar verkligen upp, den här kappan. Utan att för den skull bli skrikig eller vara svårmatchad.

På bilden har jag den tillsammans med mina kostymbrallor med grenhäng från Malene Birger och på fötterna ett par Nike eftersom jag när den här bilden togs i september (?) precis hade brutit en tå och de här var typ de enda skorna som funkade då.

Men nu var det ju inte det jag skulle yra om, kappan var det ju.

 

Det är nämligen så att jag fått höra från Jenny att just idag är det den här kappan som gömmer sig bakom luckan i Modestos julkalender (Ni har väl inte missat att de har en ny vara till superpris varje dag hela vägen fram till jul!?).

Kappan finns HÄR.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Ps. Detta var ett förinställt inlägg, det kan därför ta lite tid innan kommentarer godkänns och frågor besvaras. Det kan också vara så att eventuella länkar i inlägget inte längre är aktuella. Hoppas att ni kan ha överseende med detta. Ds.

 
 

5 kommentarer till “Kapp-tips

  1. Håller med dig, den är verkligen snygg och en kappa som sticker ut bland alla svarta kappor. Står på min långa, långa önskelista. Kram Annika

  2. Väldigt vacker kappa och precis som du skrev så sticker den verkligen ut såhär års. Tänker på dig och hoppas att operationen gick bra!

  3. Åh du vackra Bandit! Vilken tjusig kappa, underbar färg. En liten färgklick kan göra så mycket:) Håller såklart tummarna hårt för att operationen har gått bra!

  4. Hoppas allt är väl med dig, att du läker som du ska (inte glömmer att äta, fast du inte är hungrig) att du har massor med trevlig morfin (så att du inte har för ont) att tvn på rummet funkar och att wifin är snabb och att du får så mycket besök som du orkar.
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg