Rea hos Modesto

 
 

Untitled-91

 
 

Modesto har startat sin rea nu och eftersom Jenny som äger butiken är en god vän till mig så vill jag såklart passa på att tipsa om den. Dessutom är det en av mina absoluta favoritbutiker och just nu finns det många riiiktigt bra fynd att göra och det vill jag ju inte att ni ska missa, om ni till exempel ägnar mellandagarna åt nätshopping-race.

 

Några av mina favoriter ser ni ovan. Fastnade för en hel del från By Malene Birger (såklart!). Gummistövlarna har jag ju redan hemma & använder flitigt, så de är ett hett tips. Skulle jag varit pigg & kry till nyår så skulle det här vara den perfekta nyårsklänningen. Dessutom hittade jag ett par snorsnygga boyfriendjeans som kanske måste klickas hem, det kommer ju ett liv efter den där pyjamasdvalan med. Och ljusslingan med papp-stjärnor påminner om den jag har hemma som jag alltid får massor av frågor om när den syns här i bloggen eller på instagram.

 
 

Hela rean hittar man HÄR.

 

Shoppa lugnt! 🙂

 
 

Ps. Detta var ett förinställt inlägg, det kan därför ta lite tid innan kommentarer godkänns och frågor besvaras. Det kan också vara så att eventuella länkar i inlägget inte längre är aktuella. Hoppas att ni kan ha överseende med detta. Ds.

 
 

Rekommenderade inlägg