Gott Nytt År!

 
 

IMG_8501

 
 

Önskar er ett gott slut på 2014 med en bild från julbordet på Johan P i november, förmodligen blir det inte så mycket skumpa för mig denna dag, så ni kan väl ta ett glas för mig med?

 
 

Gott Nytt År, finaste ni.

Vi ses i 2015!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Ps. Detta var ett förinställt inlägg, det kan därför ta lite tid innan kommentarer godkänns och frågor besvaras. Det kan också vara så att eventuella länkar i inlägget inte längre är aktuella. Hoppas att ni kan ha överseende med detta. Ds.

 
 

Rekommenderade inlägg

38 kommentarer till “Gott Nytt År!

 1. Jag önskar dig ett gott nytt år. Tack för jag har fått vara med på din resa här i bloggen i år. Jag hoppas 2015 blir ett bra år för dig med många härliga upplevelser. Ta hand om dig och kram från mig

 2. Gott Nytt År Nicole!
  Hoppas du kommer få ett bra år 2015. Ser fram emot att få följa dig även då.
  Kärlek och harmoni
  Kram

 3. Gott nytt år och tack för en fin blogg! Önskar dig allt gott och ett bättre 2015 än 2014!

 4. Gott nytt år till dig!
  Ser fram mot ett nytt år med din blogg!
  Må så gott.
  Kram Nettan

 5. God Fortsättning!
  Tack för all inspiration och jag hoppas på att 2015 blir ett extra fint år för dig!
  Kram Jennica

 6. hej Vännen, hur har du det..?
  .Hoppas att du också fick lite nyårsmys trots allt jobbigt och att du hade nära och kära omkring dig. Förstår om du behöver lite lugn och ro men längtar efter ett riktigt livstäcken…
  Önskar så att livet kunde ge dig mer av det goda, att alla onda ting kunde blåsas bort och att du fick leva som en helt vanlig ung kvinna och planera ditt liv som har så mycket kvar att uppleva.
  Men jag vet att du är en fighter och kommer att resa dig, snart kommer våren och ljuset tillbaka och livsandarna får fart igen. Tills dess vill jag sända dig mina varmaste sympatier och tack för ett år med många roliga och fina inlägg,
  Må så gott kära du/ Mia

 7. God fortsättning på det nya året! Jag håller alla tummar jag kan för att det ska bli ett bättre år för dig och att du snart har hämtat dig från det värsta efter operationerna ! Tack för din fina blogg!
  /Anna

 8. *****GOTT NYTT (smärtfritt) ÅR 2015! *****
  önskar jag dig!
  Hoppas att du snart är tillbaka.
  Kram Lena

 9. Så många veckor som har passerat nu. Hur gick det för dig? Hur mår du egentligen?! 🙁 Hoppas verkligen allt gick bra. God FOrtsättning hoppas 2015 blir ditt år! Kram

 10. Skickar varma goa och glada tankar till dig min virtuella vän som gett mig mycket härlig läsning. Hoppas du kommer tillbaka och skriver igen. Kram

 11. Hei og riktig godt nytt år!
  Titter stadig innom her og jeg savner deg og ditt positive og hjertevarme vesen. Skjønner veldig godt at du behøver tid og ønsker deg alt godt. Husk at du er ikke alene! <3

 12. Blir så ledsen i hjärtat varje gång jag kommer hit och ser att du inte har skrivit något. Och Emma skriver inte heller något om dig. Eller att ni träffats. Och det biter av oro i magen. För dig. För hur ont du har. För hur orättvist livet är.
  Jag kan (tyvärr!) inte lindra din smärta men du ska veta att jag tänker på dig ofta. Varma mjuka försiktiga kramar

 13. idag igen inget nytt, och jag undrar hur du har det. många kramar från ett vintervitt Boden. tänk om jag kunde posta lite snö att lägga den onda handen på och det bara kunde lindra för en stund.

 14. Hoppas allt är under kontroll, trots att du inte bloggat. Hoppas att du bara tröttnat på att skriva om allt och inget (som man gör ibland) och bara fokuserar på dig nu. Jag vet att det suger att leva med smärta, med osamarbetsvilliga kroppsdelar. Att tröttna på att upprätthålla en ’allting är bra, jag mår fint’ – fasad. Det är helt okej. Ta vara på dig, men vet att jag finns här om du behöver kräka av dig någon gång om livets jävlighet. Man behöver ju det ibland – få det ur systemet så man kan gå vidare i livet.
  Kram

 15. Hejhej!
  Kikar in här ifall du har lämnat ett litet nytt avstamp. Kommer fortsätta med det, vi finns kvar här tills du kikar in igen!
  God fortsättning och tack för din fina blogg!
  //Emilie

 16. Hej! Jag tänker så på dig, dig och din knasiga arm. Kikar in här titt som tätt i jakt på livstecken; för jag hoppas så att smärtan ska ha lättat. Många kramar från ett blåsigt Örebro

 17. Hej fina du ! Jag tänker på dig och hoppas att du har det så bra du kan. Tittar in här med jämna mellanrum för att se om du lämnat nåt litet tecken från dig. Sköt nu om dig jag fortsätter titta in till dig !
  Skånekramar

 18. Fina starka du! Hoppas så att du inte mår alltför dåligt o att du snart är tillbaka med ny kraft! Du är grym! Många kramar

 19. Finaste Banditen,
  Det är tomt utan dina tillägg men jag hoppas och tror att du fokuserar på att må bättre. När du orkar är du varmt välkommen att fortsätta förgylla tillvaron här i Cyberspace. Jag hoppas 2015 blir ditt år.
  Ta hand om dig!
  / Catharina

 20. Saknar dina inlägg. Ha
  opp att dunsar
  Saknar dina inlägg. Hoppas att du snart känner dig bättre.tänker på dig

 21. Jag hoppas att det nya året blir gott för dig! Eller iaf godare än slutet på det förra… Och att du inte känner press över att producera inlägg här, vi hänger kvar tills du orkar! Kram

 22. Som alla dina andra häng-ö-raunds här på bloggen så vill jag bara saga att jag tänker på dig, du är fantastisk och vi är kvar.
  Kram och hoppas att Abbe o du gosar framför många Netflixfilmer!

 23. Hej Banditen, i och med det har varit så tyst här inne så antar jag att du fortfarande är sängbunden. Ville bara att du ska veta att jag tänker på dig och saknar dina inlägg. Krya på dig fina! STOR kram <3

Comments are closed.