Längtan efter riktiga kläder

 
 

Untitled-16

 
 

När man ligger hemma pyjamas såhär och inte haft på sig mycket annat än just pyjamas, sjukhusrock eller på sin höjd leggings och en stor tröja i si så där en och en halv månad så är längtan efter ”riktiga” kläder minst sagt enorm. Känner att jag är redo att låta pyjamasarna tillhöra kvällarna nu snart, (tror jag ska börja imorgon, fredag och allt!?) och försöka hitta bekväma kläder som funkar nu (löst/stretchingt över ryggen framförallt).

Men i alla fall: den senaste tiden har min främsta hobby varit följande: dammsuga nätet och dagdrömma om hur jag ska se ut ”sen”, säkert 3 gånger om dagen. Och nu när ”sen” börjar kännas inom räckhåll så är det ännu roligare. Förra veckan trillade jag in på Modesto och de första produkterna bland nyheter/inkommande bildade liksom den perfekta outfiten och jag kunde inte motstå frestelsen att sätta ihop ett litet kollage.

 
 

Skinnkjolen som jag blev tok-kär i och skrev upp för min önskelista för födelsedagen redan i augusti (och ja, jag fyller år i slutet på januari…) när jag stod och höll i den på inköpet hos Malene Birger med Jenny. Och nu, ganska exakt sex månader senare , kan jag bara konstatera att det var bestående kärlek. HÄR

 

T-shirt/blus i lyxigt material HÄR.

 

Grinolas väskan i svart och vitt har jag nog tusan använt dagligen sen jag slog till på den i somras, ja iallafall de dagar jag lämnat hemmet.. Den kommer nu i vår i toksnygga varianter som jag l-ä-n-g-t-a-t efter och tänkt på sen det där inköpet. Ändå har jag inte lyckats bestämma mig för vilken som ska bli min i vår, den här svarta är ju bara toksnygg, men så råkar jag ju också veta att den kommer i en MINST lika snygg latte-variant. Gah! Den svarta finns i alla fall HÄR.

 

Härliga koftan från Maison Scotch får gärna värma tills våren är här på riktigt. HÄR

 

Klockan från Triwa med rosa urtavla, åh så fin! HÄR

 

Som (självutnämnd) sjalexpert kan jag verkligen rekommendera Malene Birgers sjalar i 100% mjukaste ull som INTE kliar och sticks (är superkänslig för detta annars). Toppen helt enkelt. HÄR.

 
 

Jisses alltså, såhär skulle jag GÄRNA se ut i vår.

En sak är säker, det finns ett par saker i det här kollaget som jag definitivt kommer att investera i. Stilrena plagg i bra kvalitet som kommer att hålla år efter år. Helst skulle jag ju förstås ha allt det där i min garderob, när vi nu ändå pratar dagdrömmar…

 
 

Banditen-post-signature

5 kommentarer till “Längtan efter riktiga kläder

  1. Snygga kläder! Härligt att du börjar komma tillbaka, saknar din inspirerande blogg!
    Jag sörjer med dig över att op. inte blev som tänkt men ge inte upp, kanske kan nåt annat
    hjälpa! Du verkar vara helt fantastisk o så stark!!!!! All cred till dig!
    (tips på serier om du chillar hemma; Walking dead, Dexter, Orange is the new black, House of cards) stor cyberkram!

  2. Förstår att du längtar 🙂 själv har jag samma symtom av att leta de perfekta vardags kläderna, men har lovat mig själv att inte handla på ett tag, tyvärr. Dock var jag bara tvungen att ha den där sjalen, så den längtar jag till nu i januaritristessen.
    Hoppas du snart blir bättre och ser fram emot att se den där skinnkjolen på en ”dagens” bild för den var ruskigt fin.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg