Bästa fredagen på länge

 
 

 IMG_9597

 
 

Jag fick ju besök idag.

En efterlängtad Emma, med tillhörande kula kom på besök.

Alltså, gravida kvinnor! Det är tusan det vackraste jag vet. Det är något med blicken, lugnet också såklart den där ljuvliga kulan. Åh, vackra vackra vän!

 
 

IMG_9596

 
 

Hon kom med sallad till oss & torkad kyckling till Abbe, som han glatt mumsade i sig.

Vi måste äta NU!, var det första hon sa när hon hade fått av sig skorna i hallen. Och man ska ju inte utmana ödet genom att neka ett preggo sin mat, så vi slog oss ner direkt.

Makalöst hur mycket man har som man måste prata om när man inte setts på såhär länge.

Tror att vi pratade nonstop i nästan 4 timmar, från det att hon steg in genom dörren till att hon vinkade hejdå i trappen igen.

 
 

IMG_9599

 
 

Jag hade fixat tårta.

Ja, iallafall det närmaste man tydligen kommer en tårta en fredags förmiddag i Ystad om man inte förbeställt.

Jag hade nämligen utnämnt dagens träff till firande av Emmas födelsedag med.

 
 

IMG_9622_edited-1

 
 

Jo, det var en evighet sedan hon fyllde år. Men eftersom det varit lite problem med leveransen av det som jag tänkte skulle vara den perfekt födelsedagspresenten så var det liksom inte mycket att göra åt saken.

 

Men det är ju ganska trevligt ändå att fira födelsedag si så där 3 månader i efterskott med, dra ut på härligheterna liksom. Tårta & paket tackar väl ingen nej till?

 
 

IMG_9603

 
 

Jag hade fått på mig ”riktiga” kläder dagen till ära. En underbar blus som jag haft ögonen på under hösten som jag slog till nu när den kom på halva priset (härifrån) och till det ett par fina byxor som känns som leggings som jag köpte på IsaCouture på rea ifjol. Bästa plaggen att mjukstarta i, känns typ som pyjamasen men är betydligt mycket tjusigare.

 
 

Bästa fredagen på länge!

Och den fortsätter på samma vis, i kylen väntar nämligen en stoooor skål räkor och massa chili-aioli som får det är bränna till i munnen. Mmm, kan knappt vänta!

Hoppas att ni också har en fin fredag <3

 
 

Banditen-post-signature

 
 

14 kommentarer till “Bästa fredagen på länge

  1. Låter finfint! Här är det laddat med räkor och aioli också och en efterlängtad pappa på besök. Fredag de Lux!
    Kram!!!

  2. åh en härlig dag för två härliga kvinnor!
    Maten inspirerar så nu är ingredienserna hemma o jag laddar för detta 🙂

  3. Här är det sushi & vitt vin! 🙂 Fina grejer det med. Ha en fin kväll kära du. Härligt att du är tillbaka. Kram Linda

  4. Åh, vilken härlig start på helgen! Kan riktigt se er när de bara bubblar ur er när ni vill ta igen allt som hänt sen sist….. Underbart!!! Håller tummarna att du inte får handbaksmälla efter detta.
    En bra start på 2015
    Kram

  5. Ja, visst är det spännande hur mycket man kan ha att ta igen med någon man står nära men inte träffat på länge! Underbart med sånna vänner!
    Kramar

  6. Låter så mysigt! Träffade också vänner igår kväll, det är verkligen det härligaste – att få prata bort några timmar! Din blus är verkligen superfin, nu ångrar jag mig lite att jag inte klickade hem den själv :)! Ibland behöver man se plaggen på någon, för att riktigt se hur fina de är.
    Hoppas du får en lika fin lördag! Kram!

  7. FIna, fina Bandit. Sä härligt för er att äntligen få träffas. Är så nyfiken på vad hon fick för något av dig. Hoppas du får en fin lördag. Kram Annika

  8. Hej,
    Tittar in här både nu och då men är ruskigt dålig på att kommentera…
    Ville bara säga att jag beundrar dig! På många sätt… Din styrka och mod… Att du ”tar dig för” trots att du vet att du kan få en ”baksmälla”…
    Tack för en fantastisk blogg!!
    Va rädd om sig!
    KRAM

  9. Hej!
    Jag är också väldigt dålig på att kommentera! Jättefin blogg har du!
    Får jag fråga varifrån den otroligt fina kimonon som man ser på Emmas bilder från besöket hos dig, kommer i från? Hon trodde KyssJohanna men jag hittade den inte där men den kanske är slut.
    Tack för en fin blogg!

    1. Tack <3
      Ja, det stämmer- den kommer från KyssJohanna. 🙂 Men jag hittar inte heller den nu, så den är nog slut igen (förbokade min efter att den tog slut första gången)
      Maila och hör om den kommer in igen, de har världens bästa kundservice.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg