Galet fina presenter!

 
 

IMG_9922

 
 

Som om det inte vore nog med alla fina blommor jag fick på min födelsedag förra veckan så fick jag också en hel hög med fina paket. Ja, alldeles för mycket blev det trots att jag hade gjort tappra försök att förklara att det där med presenter kunde vi väl ligga lite lågt med, det kändes som att jag precis slutat öppna julklappar liksom. Men det gick tydligen inte för sig när man har världens bästa och mest omtänksamma människor omkring sig som lyckas köpa såna där mitt i prick presenter trots att födelsedagsbarnet vägrar önska sig saker.

Ska vi ta en titt?

 

Först ut är superlyxiga badlakan i vitaste vitt. Riktigt fluffiga och tjocka, precis som de ska vara. Längtar efter att hänga upp dessa i badrummet och krypa ner i ett bad.

 
 

IMG_9929

 
 

Ett fadderbarn, så himla bra och fin present. Blev så glad!

Nu ska jag bara bestämma vilken organisation jag ska skaffa genom, kanske någon av er som har erfarenheter av detta?

 
 

IMG_9934

 
 

Det var inte helt sant det där jag skrev i början med att jag inte hade önskat mig något alls. Det hade jag ju gjort, högt och tydligt här i bloggen till och med, även om det mest var önsketänkande. Skinnkjolen!

Åh, så fin (& skön!) den är. Den kommer att vara en favorit i många år framöver och passar precis lika bra till vardags som till fest. Bästa kjolen!

 
 

IMG_9938

 
 

En härlig poncho som jag i princip suttit invirad i sen jag öppnade paketet i lördags.

Så himla skön och fin!

 
 

IMG_9939

 
 

Dessutom är den i mjukaste merino ull, cashmire och angora-blandning.

Älskar!

 
 

  IMG_9945

 
 

En supermysig stickad klänning från Odd Molly som bara skriker mitt namn.

Älskar bekväma plagg som man ändå kan känna sig fin i.

 
 

IMG_9949

 
 

Marc by Marc Jacobs örhängen som jag sneglat på länge, helt utan givarnas vetskap.

Sånt är så fint tycker jag, som tankeläsning nästan.

 

Och som om inte detta vore nog fick jag dessutom en SPA-övernattning på valfritt ställe och en finfin högtalare så jag kan lyssna på musik trådlöst via iphonen här hemma.

 
 

Ja, jag säger ju det- allt är så mitt-i-prick och jag liksom. Vilka presentproffs jag har i min närhet.

(TACK <3 alla fina)

Det är ganska fint att fylla år ändå, även om man är närmare 30 än 20 helt plötsligt, hmph!.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

15 kommentarer till “Galet fina presenter!

 1. Hej – vilka fina presenter. Var är den fina ponchon köpt? Kan man hitta den på nätet?

  1. Tyvärr vet jag inte var ponchon är köpt. Men googla på namnet (syns på lappen i sista bilden) 🙂 Hoppas du hittar den, verkligen superhärligt plagg!

 2. Vilka fantastiska presenter. 🙂 Jag tycker att ju äldre man blir, desto svårare är dett att veta vad man vill ha i present. 🙂

 3. Jag känner dig inte mer än genom bloggen men något säger mig att du får mitt-i-prick presenter för att du själv är så himla bra på att köpa sådana till dina nära och kära. De som känner dig bättre får rätta mig om jag har fel. Roligt när man är så nöjd med sin födelsedag. Ponchon var superfin och jag är också nyfiken på var den kommer ifrån.

  1. Åh, så snäll du är. <3
   Jag vet tyvärr inte var den kommer ifrån, tror tyvärr den är köpt i en fysisk butik. Men märket syns på den nedre bilden så det borde väl gå att googla fram en butik som säljer. Hoppas du hittar den <3

 4. Fina presenter!!! Grattis!!! Gillan ponchon och OM-klänningen. Var kan jag hitta dessa! Letade efter klänningen på nätet men hittar den inte!

  1. Åh det vet jag tyvärr inte. 🙁 Men jag är ganska säker på att de är köpta i fysisk butik och inte på nätet. Enligt lappen så heter klänningen Jane dress (artikel nr: M818-836) om det kan vara till någon hjälp i googlandet 🙂
   Hoppas du hittar den 🙂

 5. Ja klänningen är fin!! Har själv köpt den för några veckor sedan, valde samma färg som Banditen har valt 🙂 Mycket skön och bekväm! Country Dreams har den fortfarande tror jag, på rea dessutom 🙂

 6. Kära Banditen!
  Du har någ många som älskar dig o vill fira dig varje dag och ännu mera när du fyller år 🙂 Underbara presenter 😉
  Jag ska fylla år i mars och förväntar inte mig en enda 🙁 men en Triwa klocka står på min önskelista 🙂 Om det dyker upp något rabatt till Modesto då kanske kommer kunna klicka min egen present alldeles själv om inget annat:)
  Kram på dig, du är en kämpe!
  Magdalena

 7. Grattis i efterskott.
  Kan rekommendera SOS Barnbyar. Hos dem kan man ha fadderbarn. Vi betalar till en av deras barnbyar i Etiopien sedan många år tillbaka.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg