Bio-tisdag

 
 

IMG_9956

 
 

Jag var på bio igår, det var minsann på tiden kan man tycka om man i väntan på att filmen skulle börja plötsligt konstaterade att det var ett tag sedan man senast var på bio. Typ 2013 för att vara mer exakt. Då var det på tiden. För det är faktiskt himla mysigt att gå på bio, särskilt såhär års.

Också de obligatoriska bio-popconrnen, oh my vad goda de är. Mmmm!

 
 

IMG_0005

 
 

Bio-outfiten bestod av ett par nya boyfriend-jeans från Twist & Tango som jag väntat på i ett halvår nu. Ja, det är sant. Sedan jag fick syn på dem i deras lookbook för våren, när Jenny på tåget på väg till modemässan pekade ut vilka plagg hon dagen innan köpt in, har jag gått och tänk på de där jeansen som såg så himla perfekta ut. Och nu har jag dem alltså äntligen i min ägo, så de fick bli kvällens outfit tillsammans med en gammal Day-tröja. Man måste ju vara bekvämt klädd när man går på bio, tycker jag.

 

(Jeansen finns här)

 
 

photo.php

 
 

Filmen då? American Sniper blev det. En verklighetsbaserad film (är svag för verklighetsbaserat, både i film & bok-form). Och ja, den var bra. Kanske lite för lång (2:15 typ) och lite för långa krig & pangpang-scener för min smak. Men den var bra, den hade både gömma-sig-bakom-jackan-spänning, kärlek också fick jag fälla en liten tår med (något jag också är svag för när det kommer till filmer/böcker, det är så himla skönt att få gråta en skvätt ibland).

 
 

Men det är underskattat det där, att gå på bio en helt vanlig tisdag när vinden tar i och regnet smattrar utanför.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

4 kommentarer till “Bio-tisdag

 1. Verkligen snygga jeans!
  Är superdålig på att gå på bio, men älskar att se filmer… Hm måste ta tag i det där :-).
  Ha en fin kväll!
  Kram Malin

 2. Bio är mysigt! Nu för tiden blir det mest barnfilmer 😉
  Snygga jeans, har också spanat in dem! Hur är de i strl? Tum på dessa jämfört med andra jeans med ”vanliga” strl??
  Kramis!!

 3. Det är något visst med biopopcorn de blir aldrig lika goda hemma. Kul att gå på bio. Och supersnygga jeans, de passar dig perfekt. Kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg