Inredningstankar och den perfekta sängkappan

 
 

fbfff45f-6fe1-4903-8f53-a0afec3ec89a

 
 

Jag brukar inte hinna få ut julen förrän jag får ett extremt måste-ha-vår-och-piffa-ihjäl-mig-ryck.

I år uteblev det stora rycket, förmodligen för att kraften inte fanns helt enkelt. När mamma plockade ner julpyntet låg jag fortfarande i sängen och tittade på, sen har det liksom bara fått vara som det är. En rumsgran står kvar på skåpet, kuddfodralen är de samma osv osv. Ni fattar, jag har inte gjort ett skvatt här hemma och inte haft någon lust med det heller faktiskt.

Förrän idag, när jag snubblade över bilden ovan på Mios hemsida. Då tändes en liten, liten gnista.

 
 

aa8fffd7-1be1-4c21-855b-51fbe7071c8d

 
 

Och ja, just den här rosa soffan (eller vita för att inte tröttna så snabbt kanske?) hade jag inte tackat nej till.

Som jag skrivit tidigare med så har jag aldrig blivit riktigt vän med min Kivik från IKEA, jag får liksom inte till det sen den kom in i mitt hem och den är nog delvis ansvarig för att jag inte fått det där stora inredningsrycket heller.

 

Så den skulle gärna få byta plats med denna från Mio. Gärna!

 
 

16[1]

 
 

Sen snubblade jag in på Tine Ks hemsida och fastnade i vårkatalogen.

 

Så. Mycket. Fint.

 
 

kardelen_AW20145951

 
 

Också har jag äntligen, äntligen hittat en sängkappa som jag tror kan funka på min höga 140 säng.

Skrynkligt, vitt och linne, kan det bli bättre?

Nej, det kan nog inte det.

(Finns hos inreda, där jag även lånat bilden)

 
 

Måste säga att det känns himla skönt att det börjat klia lite i fingrarna att få pyssla i hemmet igen.

Även om det bara är önskningar och fönster-shopping-surfande än så länge, men gnistan är tänd och det är skönt.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

12 kommentarer till “Inredningstankar och den perfekta sängkappan

 1. Ett nytt bemz-fodral till soffan kanske? Finns väldigt fina i linne tycker jag. Lycka till med fixandet. Kram Jenny

  1. Ja, superfina finns det där. Men det är själva modellen på soffan som jag inte blir riktigt vän med, den passar liksom inte riktigt in i rummet.. Dessutom blir det ju ganska dyra i linne, så då vill man vara säker på att soffan kommer att hänga med ett par år. Vi får se, tror dessvärre att Kivik får stanna ett tag till, kanske blir en vanlig vit klädsel från IKEA för att ljusa upp lite framåt våren istället. Den som lever får se 🙂

 2. Åh, tack för tips om sängkappan! Vår flaggar på halv stång så att säga, not najs at all..
  Hoppas du har en fin kväll!
  Kram Catta

 3. Jag har precis beställt en sängkappa till min kontinentalsäng från Bemz. Måttsytt och mkt bra pris, har inte fått hem den ännu men hoppas på succé:) Kram

  1. De har tyvärr inte till mina mått, som sagt; jag har letat… Länge 🙂 Hoppas att den blir succé hos dig, de är så fina 🙂

 4. Det är så skönt när man får de där rycken och börjar hitta inspiration igen! Fina fönstershoppingalternativ du har hittat i varjefall. 🙂

 5. Härliga inspirerande bilder! Den där soffan från Mio har jag spanat på både en och annan gång nu. Funderar på en vit när jag äntligen tagit examen om ett halvår, flyttar och börjar min nya jobbtjänst för att fira lite:)

 6. Gött o höra att det börjar klia i inredningsfingrarna! Ett friskhetstecken minsann 🙂 Liite har man läst mellan raderna att Kiviken inte helt ligger på topp så att säga… Tur att blocket finns, då kommer folk o hämtar o du kan glatt titta på medans någon annan bär ut soffan och glada killar från Mio bär in den nya! Fiffigt! Det är verkligen galet att mitt i snön när jag står o kikar ut på min fortfarande granrisklädda balkong så lurar jag på hur årets sommarinredning på balkongen ska se ut – vårkänslorna är på gång. Blir glad när jag läser att dina livsandar o inredningslust är på G 🙂 Keep going girl!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg